achtergrondafbeelding

MXGP 2020 verschijnt in december 2020, de eerste beelden!

Officiële racegame van FIM Motocross World Championship

17 sep 2020, 12:13  •  Nieuws  •  Door Bart Oostvogels

MXGP 2020 is in aantocht. Deze officiële racegame van het FIM Motocross World Championship verschijnt op 10 december voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Windows-pc/STEAM. Dit zijn de eerste beelden en die zijn veelbelovend.

MXGP 2020-seizoen

MXGP 2020 zit vol met content. Je kunt uiteraard het huidige MXGP-seizoen opnieuw beleven, met 68 coureurs van de MXGP- en MX2-categorieën en de 19 circuits van het 2020-seizoen. Je begint als rookie en werkt je zo hoger op.

Track Editor

Via de Track Editor kun je zelf circuits samenstellen. Dankzij de nieuwe Heightmaps-optie, kunnen spelers de configuraties van de echte MX-tracks nabootsen, inclusief alle heuvels en bergen, voor nog meer realisme en uitdaging.

Spelers kunnen vier soorten terrein kiezen en aanpassen – Plain, Quarry, Vineyard en Forest – om de track van hun dromen te maken. Spelers kunnen alle tracks die ze maakten online delen met vrienden.

Playground

Wil je graag free-roam rijden? Dat kan met één van de populairste features van de MXP-serie: de Playground. In een nieuwe setting, die is geïnspireerd door de fjorden in Noorwegen, kunnen spelers dit jaar racen waar ze maar willen met vier spelers tegelijk.

Multiplayer-mode

De multiplayer-mode van MXGP 2020 wordt naar een hoger niveau getild met dedicated servers voor een lag-vrije gameplay-ervaring. Dan is er ook nog de Race Director-mode om online-toernooien mee te creëren. Spelers kunnen startposities kiezen, penalty’s uitdelen en de camera’s selecteren om de race te volgen.

10.000 items

Tot slot: MXGP 2020 zorgt ervoor dat elke coureur zich een uniek uiterlijk kan aanmeten met meer dan 10.000 items, allemaal met officiële licentie van meer dan 110 merken uit de Motocross-wereld. Naast de cosmetische aanpassingsopties kunnen spelers de prestaties van de motorfietsen verbeteren met levensechte replica’s van verschillende onderdelen. Bekijk hieronder de eerste beelden.

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Altijd BOVAG Garantie
  • 10.500 aangesloten BOVAG garages
  • Heldere All-in prijzen