achtergrondafbeelding

RiMS Racing is nieuwe motorsimulatie-racegame

Rijden op snelste motoren ter wereld

19 aug 2021, 13:32  •  Nieuws
Bart Oostvogels Door Bart Oostvogels. Een échte nieuwsjager en liefhebber van auto’s én motoren. Hoe lichter, hoe beter.

NACON en RaceWard Studio introduceren RiMS Racing, een nieuw motorrace-simulatieconcept dat nu verkrijgbaar is voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc. RiMS Racing verschijnt op 16 september voor de Nintendo Switch

Snelste motoren ter wereld

RaceWard nodigt spelers uit om te racen met acht van de snelste motoren ter wereld: de Kawasaki Ninja ZX10 RR, Aprilia RSV4, BMW M1000 RR, Ducati Panigale V4R, Honda CBR1000 RR, MV Agusta F4 RC, Suzuki GSXR-1000 en de Yamaha YZF R1. Alle motoren zijn buitengewoon gedetailleerd en realistisch in het spel gereproduceerd, en je zult ze moeten onderhouden en upgraden via gameplay, die mechanische precisie met de pure sensatie van het rijden combineert.

Simulatie ten top

Het gedrag van je motorfiets wordt direct beïnvloed door raceomstandigheden, rijstijl en de mechanische staat van de onderdelen. Door aanpassingsmogelijkheden naar een extreem niveau te tillen en te combineren met een ongekend nauwkeurig physics-systeem, focust RiMS Racing op de samenhang tussen alle onderdelen en wordt mechanica in het hart van de gameplay geplaatst.

500 onderdelen

Op weg naar de overwinning, kunnen spelers hun motor volledig demonteren en elk element vervangen om de best mogelijke setup te bereiken met meer dan 500 onderdelen van officiële merken: banden, schijven, remklauwen, blokken, ophanging, veren, luchtfilters, uitlaten, rem- en koppelingshoofdcilinders, remvloeistoffen, motoroliën, ECU’s, kuipen… en nog veel meer.

Motorbike Status Check

De speler kan verschillende tools gebruiken om de mechanische onderdelen te vinden die ze kunnen upgraden, zoals de Motorbike Status Check (MSC), die een realtime analyse geeft van de status en prestaties van de motor. Een gloednieuwe gameplay-functie biedt spelers in het hoofdkwartier van de coureur complete controle over het selecteren, hanteren en integreren van elk vereist onderdeel.

70 evenementen

Tijdens een carrière die meer dan 70 evenementen per seizoen omvat, of tijdens de vele beschikbare multiplayer-uitdagingen, dompelt RiMS Racing spelers helemaal onder in de competitieve wereld van motorrijden, waar de overwinning niet alleen afhankelijk is van je racing-skills maar ook van je motorfiets.

 

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Altijd BOVAG Garantie
  • 10.500 aangesloten BOVAG garages
  • Heldere All-in prijzen