achtergrondafbeelding
MotoGP19

Win de nieuwe motorracegame MotoGP 19!

We mogen drie exemplaren weggeven

29 mei 2019, 8:55  •  Nieuws  •  Door De Redactie

Op donderdag 6 juni verschijnt de nieuwe motorracegame MotoGP 19 voor de PlayStation 4 en Xbox One. MotorRAI.nl mag in totaal drie exemplaren voor de PlayStation 4 verloten onder de lezers. Wil jij kans maken? Meedoen is heel eenvoudig!

MotoGP19

Ten opzichte van eerdere delen zijn er een aantal nieuwe features toegevoegd aan MotoGP 19, zoals kunstmatige intelligentie (AI) met Neural Networks die zorgt voor meer uitdaging met slimmere en snellere tegenstanders. Ook is de MotoE World Cup toegevoegd, een nieuwe competitieklasse met elektrische motoren. MotoGP 19 biedt verder een vernieuwde multiplayer ervaring en ook toegang tot MotoGP, Moto2, Moto3 en de Red Bull MotoGP Rookies Cup. Ook geniet je van de gamemodi Time Attack, Quick Race, Championship, Online multiplayer en Career.

Wat moet je doen?

Meedoen? Je hoeft slechts twee dingen te doen: volg MotorRAI.nl op het officiële Instagram-account en druk op de abonneerknop van ons YouTube-kanaal. Dat is alles! Simpel toch? De winnaars krijgen automatisch bericht. Over de uitslag van deze MotoGP19-actie kan nier worden gecorrespondeerd. De prijzen* (*promocopies) zijn niet overdraagbaar, inwisselbaar voor geld of voor andere producten of diensten. Deelnemen kan tot maandag 10 juni 15:00 uur.

Volg MotorRAI.nl op Instagram -/-/- Volg MotorRAI.nl op YouTube

MotoGP 19

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Altijd BOVAG Garantie
  • 10.500 aangesloten BOVAG garages
  • Heldere All-in prijzen