achtergrondafbeelding

WIN: RIDE 4 voor de PlayStation 4

Doe mee met deze winactie!

16 okt 2020, 12:25  •  Nieuws  •  Door Bart Oostvogels

RIDE 4 is oprecht de beste motorracegame tot nu toe. Het aanbod motoren is top, je hebt keuze uit geweldige circuits, de cameraposities op de motoren zijn uitstekend voor elkaar en de bijbehorende soundtracks uit de uitlaten klinken geweldig. Het leukste moet nog komen: MotorRAI.nl mag RIDE 4 weggeven aan drie lezers.

Wil jij RIDE 4 winnen?

RIDE 4 brengt authentieke en levensechte replica’s van de meest iconische motoren tot leven. Alle modellen in de game zijn van de grond af aan gemaakt met behulp van de meest geavanceerde technologieën en de originele CAD en 3D scans van de echte modellen. Zelfs de meest zeldzame en bijzondere modellen zijn dankzij deze technologieën tot in detail nagemaakt.

Diverse platforms

RIDE 4 is met liefde gemaakt door motorliefhebbers voor motorliefhebbers. Laser- en drone-scanning zorgt voor een nog nooit eerder getoonde nauwkeurigheid in het namaken van de meest geliefde en iconische circuits over de hele wereld. RIDE 4 is vanaf vandaag verkrijgbaar voor PlayStation®4, Xbox One en Windows PC/STEAM.

Dit moet je doen om RIDE 4 te winnen?

Meedoen aan deze winactie is heel eenvoudig. Volg MotorRAI.nl op Instagram en abonneer je op ons YouTube-kanaal. Laat vervolgens onder dit bericht op Instagram een originele reactie achter waarom jij graag RIDE 4 wilt winnen. Meedoen kan van 16 oktober tot 30 oktober. Winnaars worden via Instagram benaderd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Aan deze winactie kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Altijd BOVAG Garantie
  • 10.500 aangesloten BOVAG garages
  • Heldere All-in prijzen