achtergrondafbeelding

WIN: De nieuwe motorracegame MXGP Pro!

Maak kans op één van de vier exemplaren

23 jul 2018, 23:00  •  Nieuws  •  Door Bart Oostvogels

De motorcrossgame MXGP Pro ligt in de winkelschappen. De game is completer en volwassener dan ooit, speelt lekker weg (REVIEW!), biedt genoeg content in de vorm van motorfietsen, tracks en instelmogelijkheden en ziet er ook nog eens fraai uit. Dus ja: MXGP Pro wil je hebben. Kopen is misschien niet nodig, want AutoRAI.nl mag vier exemplaren weggeven! Dit moet je doen om een exemplaar te winnen!

Like de Facebook-pagina van MotorRAI.nl!

AutoRAI.nl mag van MXGP Pro 2 exemplaren voor de Playstation 4 en 2 exemplaren voor de Xbox One weggeven. Wil je kans maken op een van deze games, dan hoef je slechts één ding te doen: de Facebook-pagina liken van MotorRAI.nl, de nieuwe website van de makers van de populaire websites AutoRAI.nl en ZERauto.nl die zich geheel richt op motorrijders. Deze nieuwe website gaat binnenkort live en vormt het platform waar motorliefhebbers kunnen genieten van het laatste motornieuws, interessante interviews, adviserende motortests en nog veel meer. Kortom: van deze site wil je niets missen. Like daarom de Facebook-pagina, geef je platformvoorkeur aan in de reacties op de Facebook posting en maak direct kans op de motorracegame MXGP Pro.

Doe mee!

Deze actie loopt van maandag 16 juli tot woensdag 25 juli. Onder personen die de Facebook-pagina van MotorRAI.nl in deze periode hebben geliked en een reactie hebben achtergelaten voor hun platformvoorkeur trekken we vier winnaars. Met winnende deelnemers wordt vervolgens contact opgenomen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

MXGP Pro Racegame

Ook op Instagram!

MotorRAI.nl is ook te volgen op Instagram. Je kans de Instagram-pagina van MotorRAI.nl hier volgen.

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Altijd BOVAG Garantie
  • 10.500 aangesloten BOVAG garages
  • Heldere All-in prijzen