achtergrondafbeelding
TT ISLE OF MAN 2

Racegame TT Isle of Man krijgt opvolger!

Officiële game van de iconische Tourist Trophy motorrace

25 jun 2019, 6:37  •  Nieuws  •  Door Bart Oostvogels

Bigben en ontwikkelstudio KT Racing kondigen een opvolger van de motorracegame TT Isle of Man aan. De game gaat TT Isle of Man 2 heten. TT Isle of Man is de officiële game van de iconische Tourist Trophy motorrace op het eiland Man.

Gespecialiseerd in racegames

De motorracesim is ontwikkeld door KT Racing, een ontwikkelstudio die is gespecialiseerd in racegames, zoals de eerste TT Isle of Man-game en games in de WRC-franchise. Volgens de makers zal de nieuwe game het Snaefell Mountain-parkoers nóg realistischer reproduceren en de race-ervaring sterk verbeteren om spelers de sensatie van de races nog heftiger te laten beleven. Binnenkort volgt meer nieuws hierover.

1907

De in 1907 begonnen Isle of Man TT is voor motorliefhebbers één van de beroemdste en meest geliefde races ter wereld. Het is zeker de meest veeleisende en moeilijkste race dankzij het uitdagende parkoers dat slingert over de kronkelende en smalle weggetjes van het eiland Man. De coureurs racen met snelheden van meer dan 300 km/u over heuveltjes en langs de muurtjes van het 60 kilometer lange parkoers met ruim 250 bochten. Dat is nogal een uitdaging en het gaat soms ook mis. Niet elke coureur kan de race navertellen.

2020

TT Isle of Man 2 verschijnt in 2020 voor consoles en de PC.

Share Tweet Share Share E-Mail