achtergrondafbeelding

Nieuwe beelden motorracegame RIDE 4!

Oog voor detail en perfectionisme

24 jul 2020, 11:26  •  Nieuws
Bart Oostvogels Door Bart Oostvogels. Een échte nieuwsjager en liefhebber van auto’s én motoren. Hoe lichter, hoe beter. Rijdt een Yamaha MT-09 in de kleur Ice Fluo.

Game-ontwikkelaar Milestone heeft een nieuwe trailer onthuld van RIDE 4, het nieuwste deel in de populaire franchise voor alle motorraceliefhebbers. De nieuwe motorracegame verschijnt op 8 oktober.

Interessante trailer

De nieuwe trailer is interessant, omdat deze uitsluitend met de game-engine is gemaakt. In de trailer krijg je dus een beeld van het eindresultaat. De video toont het oog voor detail en perfectionisme waarmee de motorfietsen in de game zijn nagemaakt. Zelfs de cockpit is een perfecte reproductie, zowel qua design als qua dynamische elementen. Spelers kunnen in realtime alle veranderingen op het dashboard volgen, inclusief snelheid, temperatuur, tractie… zelfs de oliefles trilt mee met de bewegingen van de motorfiets!

Opnieuw opgebouwd

Alle motorfietsmodellen in RIDE 4 zijn vanaf de grond af opgebouwd met geavanceerde technologieën en de originele CAD- en 3D-scans van de echte modellen, waardoor spelers kunnen racen met authentieke, levensechte replica’s van de beroemdste motorfietsen, zelfs de zeldzaamste en meest exclusieve modellen.

Special Edition

Samen met de nieuwe trailer presenteert Milestone ook de retail Special Edition van RIDE 4 voor PlayStation 4 en Xbox One, die wordt geleverd inclusief een Steelbook-hoes met de iconische Yamaha R1 2020 en toegang tot de Season Pass, met 65 nieuwe motoren, 2 nieuwe tracks en 150 nieuwe evenementen!

Career-mode

RIDE 4 biedt een geheel vernieuwde Career-mode. Deze Career-mode laat spelers deelnemen aan uitdagingen over de hele wereld, culminerend in de ultieme kampioenschappen met de krachtigste Sportbikes, inclusief een gloednieuwe Endurance-mode. RIDE 4 is beschikbaar als pre-order en verschijnt op 8 oktober 2020 voor PlayStation 4, Xbox One en Windows pc/STEAM.

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Altijd BOVAG Garantie
  • 10.500 aangesloten BOVAG garages
  • Heldere All-in prijzen