achtergrondafbeelding
MXGP PRO

Motorcrossgame MXGP PRO in aantocht

Ontwikkelaar Milestone belooft veel realisme

10 apr 2018, 6:43  •  Nieuws  •  Door Bart Oostvogels

De liefhebber van motorcrossgames komt in 2018 helemaal aan zijn trekken. Na Monster Energy Supercross – The Official Videogame kan de gamer zich dit jaar ook verheugen op de komst van MXGP PRO.

Alles is instelbaar

MXGP PRO wordt ontwikkeld door Milestone, een bekende speler in de wereld van racegames. Volgens de makers wordt de motorcrossgame ontwikkeld om fans de ware geest van motorcross te laten beleven. De game biedt een ‘mechanische’ benadering. Dit houdt in dat spelers elke afzonderlijke parameter van hun motorfiets kunnen instellen, op basis van werkelijke waarden en prestatiegegevens. Ook de speelervaring moet de realiteit zo dicht mogelijk benaderen.

Schokdempers

Milestone is voor de ontwikkeling van MXGP PRO een samenwerking aangegaan met Tim Gajser, Tony Cairoli en Gautier Paulin, allemaal bekende MXGP-rijders. Hun feedback is verwerkt in de gameplay. Luca Simonotti, hoofdontwikkelaar bij Milestone zegt: “We zijn begonnen met een analyse van de ophanging, we hebben de druk vergeleken van zowel vorkverlengingen als enkele schokdempers met dezelfde waarden als die van de officiële MXGP-motorfietsen, en dit proces doorgetrokken naar de ECU-mapping.”

29 juni 2018

MXGP PRO is vanaf 29 juni 2018 verkrijgbaar is voor PlayStation 4, Xbox One en Windows-pc/STEAM.

MXGP PRO Announcement Trailer

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Altijd BOVAG Garantie
  • 10.500 aangesloten BOVAG garages
  • Heldere All-in prijzen