achtergrondafbeelding

KTM 890 Adventure R Rally binnen 48 uur uitverkocht

Gewilde uitvoering

2 nov 2020, 9:19  •  Nieuws  •  Door Bart Oostvogels

KTM had geen enkele moeite met het verkopen van alle 500 exemplaren van de KTM 890 Adventure R Rally. Binnen 48 uur waren alle exemplaren voor de internationale markt vergeven.

Exemplaar gemist?

KTM kon nog meer exemplaren verkopen, want de vraag is groot. Sommigen waren teleurgesteld over het feit dat ze de kans hadden misgelopen om een exemplaar te bemachtigen. Volgens KTM hoeven die mensen de hoop nog niet op te geven.

Er is online een wachtlijst gemaakt, waardoor geïnteresseerde kopers de kans krijgen om een ​​KTM 890 Adventure R Rally binnen te halen als een eerdere reservering wordt geannuleerd.

In totaal 700 stuks

De uitlevering van de eerste exemplaren van de 890 Adventure R Rally start in november dit jaar. De verkoop voor de Verenigde Staten (200 stuks) start in de loop van november. In totaal bouwt KTM 700 exemplaren, waarvan 500 voor de internationale markt.

Eigenschappen

De KTM 890 Adventure R Rally beschikt over WP Pro-componenten en een nieuwe DOHC, Euro5-ready twin viertaktmotor met ultralichte Akrapovič-uitlaat. Speciale chassisrace-instellingen, rally-voetsteunen (breder, lichter en moddervrij), een recht zadel, een helder windscherm met zijkanten en de racedessins, een Quickshifter+ en Rally-rijmodus zijn allemaal standaard. Meer weten? Check dan dit bericht.

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Altijd BOVAG Garantie
  • 10.500 aangesloten BOVAG garages
  • Heldere All-in prijzen