achtergrondafbeelding

Betaalbare motorscooters van Mash

Leuk voor stad en woon-werk en voor minder dan 5 mille

26 jul 2023, 15:33  •  Nieuws  •  Door Wim Otten

Mash kennen we van vriendelijk geprijsde lichte motorfietsen. Nu mengt het merk zich in de scootermarkt met fris en fruitig gestileerde 125cc en 300cc exemplaren.

We vallen gelijk met de prijs in huis. De Mash Belena 125cc rij je voor 3.999 euro en voor precies 1.000 euro meer zit je op de Mash Belena 300cc. Dat is best betaalbaar voor alleszins strak en sportief vormgegeven motorscooters van dit van origine Franse merk uit Beaune.

 

Stad en woon-werk

De Mash Belena 125cc lijkt ideaal voor gebruik in de stad. Bijvoorbeeld om van net buiten de stad naar je werk te rijden in het centrum. De 300cc-versie is krachtiger, ook al geeft Mash geen vermogen op, en zal daarom ook geschikt zijn voor langere ritten tussen woning en werk.

Grote wielen = stabiliteit

Beide modellen hebben kloeke wielen, wat duidt op een goede en stabiele handling. De 125cc staat op wielen van 13-inch, de 300cc rolt op 14-inch wielen. Ronduit opvallend is de led-verlichting, waarvan de dagrijverlichting helemaal is doorgetrokken over de kuipranden aan de voorzijde.

Mash Belena met verlichte opbergruimte

De Mash Belena heeft een breed zadel en een verlichte opbergruimte daaronder. Voor het starten kan je de sleutel op zak houden. Op afstand wordt die herkend. Een druk op de startknop volstaat om de Belena tot leven te wekken.

 

Bleutooth-connectie en verstelbare hendels

Tot de uitrusting behoort een radio met bluetooth, waarmee je een smartphone kan koppelen. De cockpit biedt een digitale interface waarop je rij- en ritinformatie ziet geprojecteerd. Ook wel bijzonder in deze prijsklasse zijn de verstelbare remhendels en de aanwezigheid van zowel een zijstandaard als middenstandaard.

3 jaar garantie

Bij de motorfietsen van Mash is al gebleken dat het met kwaliteit wel goed zit. Sowieso krijg je drie jaar garantie. De Mash Belena zal met ingang van augustus 2023 bij de dealers in de showroom verschijnen.

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Altijd BOVAG Garantie
  • 10.500 aangesloten BOVAG garages
  • Heldere All-in prijzen