achtergrondafbeelding
Yamaha Valentino Rossi MOTORbeurs Utrecht 2019

Yamaha op MOTORbeurs Utrecht

Ontmoet, bekijk en ervaar motoren van Yamaha

7 feb 2019, 8:16  •  Nieuws  •  Door Kris Spithout

Yamaha Motor Nederland is een van de motormerken die wél aanwezig is tijdens de MOTORbeurs Utrecht. Bij Yamaha is het dit jaar mogelijk de nieuwe modellen te zien én te ervaren. Daarnaast heeft Yamaha een aantal leuke acties in aanloop naar en tijdens de beurs.

Als eerste op de 2019 M1 van Rossi?

Bij Yamaha maak je kans om als eerste persoon in Europa op de 2019 Yamaha M1 van Valentino Rossi te zitten. Meld je hier aan om kans te maken op een fotoshoot en entree-kaart voor de MOTORbeurs.

Yamaha Racing Rossi 46 MOTORbeurs Utrecht 2019

Primeur op MOTORbeurs Utrecht

Naast de reguliere Yamaha-stand is er de Yamaha R World. Een plek die als race-fan niet mag missen. Een plek waar heden en verleden elkaar ontmoeten. Kortom laat je verassen.

Een half jaar rijden op een Yamaha NIKEN?

Als bezoeker van de MOTORbeurs maak je kans op een half jaar lang rijden op een Yamaha NIKEN. Een unieke ervaring op Yamaha’s veelzijdige motor met drie wielen. Inschrijven kan op de Yamaha-stand.

Honda NIKEN MOTORbeurs Utrecht 2019

Ontmoet, bekijk en ervaar Yamaha

Op de stand van Yamaha staan alle modellen voor je klaar. Je kunt ze van dichtbij zin en op de meeste modellen mag je ook zitten. Maar er is meer! Dit jaar is het mogelijk om een proefrit te maken op een aantal Yamaha-modellen. Op het speciale testparcours op P3 staan de volgende modellen klaar op op te rijden: NIKEN, XSR900 SE, XSR700 SE, MT-09, MT-07, MT-03, MT-125, Tracer 900, Tracer 700, XMAX 300 en de NMAX 155.

Meer informatie over de beurs of gelijk kaarten bestellen? Kijk op de website van MOTORbeurs Utrecht.

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Altijd BOVAG Garantie
  • 10.500 aangesloten BOVAG garages
  • Heldere All-in prijzen