achtergrondafbeelding

Nu ook MOTORoutletbeurs Utrecht 2021 geannuleerd

MOTORbeurs Utrecht 2022 in februari

24 dec 2020, 12:32  •  Nieuws  •  Door Bart Oostvogels

De MOTORbeurs Utrecht 2021 werd al afgelast. In de plaats zou een MOTORoutletbeurs Utrecht worden georganiseerd van 19 tot en met 21 februari 2021. Maar ook die wordt nu afgelast. De huidige, strenge lockdown, die tenminste tot 19 januari 2021 duurt en de onzekerheid over wanneer Jaarbeurs daarna weer open kan, liggen ten grondslag aan deze beslissing.

Speciale editie

Victor Ankerman, sales en projectmanager van het MOTORbeurs Utrecht: “De overheid zal op 12 januari 2021 duidelijkheid geven over wat er vanaf 19 januari weer mogelijk is. Als pas eind januari de maatregelen worden versoepeld is het niet haalbaar om alsnog een goede invulling te geven aan deze speciale editie. Annuleren is in dit stadium de enige juiste beslissing.”

Veel bezoekers

Eerder dit jaar bleek al dat een reguliere MOTORbeurs Utrecht met de kwaliteit die de organisatie wil bieden, niet kon worden georganiseerd. De anderhalvemeter- en veiligheidsregels die van toepassing zijn maakten het onmogelijk om de start van het motorseizoen met 90.000 bezoekers in Utrecht te vieren. Jaarbeurs is nog in overleg met haar partners om te kijken hoe toch gezamenlijk het motorseizoen gestart kan worden, zodat exposanten en bezoekers met elkaar in contact kunnen blijven.

Save the date

Van donderdag 24 tot en met zondag 27 februari 2022 staat de eerstvolgende, traditionele MOTORbeurs Utrecht gepland. Wederom groot en ruim opgezet met het meest complete aanbod wat de motorbranche te bieden heeft aangevuld met entertainment en gezelligheid.

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Altijd BOVAG Garantie
  • 10.500 aangesloten BOVAG garages
  • Heldere All-in prijzen