achtergrondafbeelding

Dit mis je als je niet naar de Motorbeurs Utrecht gaat

Dé motorshow van 2023 in beeld!

23 feb 2023, 14:45  •  Nieuws  •  Door Wim Otten

De Motorbeurs Utrecht 2023 is open! Vandaag, 23 februari, is die van start gegaan onder overweldigend grote publieke belangstelling. Je kan er nog heen. De beurs is open tot en met zondag 26 februari. Bijgaand een fotoverslag, dan zie je wat je mist als je niet gaat.

Kawasaki

Een echte Europese primeur is er op de Motorbeurs. De Kawasaki Ninja ZX-4RR. Een supersporter van 400 cc met viercilinders en een vermogen van  80 pk bij 15.000 toeren per minuut. Echt een groene gifkikker dus. Hij staat bij Druiff Racing en Circuitschool in hal 8.

Racehistorie

Het TT Circuit heeft een eigen stand vlakbij de ingang van de Motorbeurs. Je kunt hem niet missen. Ook niet de galerij aan historische racemotoren die het hoofdpad sieren. In prachtige staat!

KTM

KTM heeft een stand samen met Arie Molenaar Motoren. Dat geldt trouwens voor meer merken, die hun nieuwste modellen op de stand hebben staan van een van hun dealers.

BMW trekt doek van showprimeurs

BMW toont op de Motorbeurs Utrecht de nieuwe R nineT 100 Years Edition en de krachtige, lichte en supersnelle M 1000 R en M 1000 RR. BMW heeft ook een hele reeks modellen klaarstaan waarmee je een proefrit kunt maken. Ronduit spectaculair is het parcours waar onder meer demo’s zijn met de BMW R 1250 GS.

Motorbeurs sfeer en gebruikte motoren

Als je een fraaie motoroccasion zoekt, dan is de Motorbeurs Utrecht de plek om er een uit te zoeken. Het aanbod is enorm, met heel jonge exemplaren en ook oudere met klassiekerwaarde. Verder zijn er diverse stands met motorkleding, motorreizen, navigatie en motoronderhoudsartikelen.

En elektrische motorfietsen

Opvallend is het aantal stands met elektrisch aangedreven motorfietsen, zoals onder meer van Zero Motorcycles. Ook de creatie van Verge staat er, met het bijzondere achterwiel zonder naaf en spaken. De elektromotor zitten tussen velg en band. Met een koppel van 1000 Nm, 102 kW vermogen en een rijbereik van 350 km.

Nog meer lekkers…

Sfeerimpressie Motorbeurs Utrecht 2023

Bekijk hieronder een kleine sfeerindruk van de Motorbeurs Utrecht 2023.

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Altijd BOVAG Garantie
  • 10.500 aangesloten BOVAG garages
  • Heldere All-in prijzen