achtergrondafbeelding

Nu ook Ducati-dealer in Assen

Ducati Assen heeft deuren geopend

1 mei 2020, 18:53  •  Nieuws  •  Door Bart Oostvogels

Ook in Assen is nu een Ducati Store te vinden. De deuren zijn er sinds 28 maart 2020 geopend. Ducati Store in Assen is volledig gewijd aan het merk Ducati. In de showroom zijn vrijwel alle modellen te vinden, ook occasions.

Breed dealergebied

Ducati Assen krijgt een breed dealergebied aangezien ze alle noordelijke provincies van Nederland zullen bestrijken. Wie in het noorden van Nederland interesse heeft in een nieuwe Ducati is dus aangewezen op Ducati Assen.

Jan Huls

Het gepassioneerde team van Ducati Assen beschikt over jarenlange ervaring. Hoe dat komt? Ducati maakte vanaf 2010 deel uit van het multi-merk-dealerbedrijf MotoPort Assen. Jan Huls, eigenaar van Ducati Assen, is erg trots op de nieuwe Store: “Wij kunnen alle Ducati-liefhebbers uit het Noorden een totale Ducati-beleving bieden. Alles op het gebied van Ducati is hier te vinden onder één dak.”

Grote werkplaats en showroom

De nieuwe werkplaats heeft een oppervlakte van 216 vierkante meter. Daarnaast heeft Ducati Assen een showroom van 240 vierkante meter. De showroom staat vol met nieuwe modellen, zoals de MY2020-modellen van de Streetfighter V4, de Panigale V2 en de Panigale V4. Daarnaast zijn er verschillende Ducati Approved occasions te vinden.

Merchandise

Ducati Assen heeft verder een uitgebreide collectie aan merchandising, vrijetijds- en motorkleding. Ook zijn er voor elk model vele accessoires en onderdelen beschikbaar om de motor naar eigen smaak aan te passen.

Adres Ducati Assen

Industrieweg 11
9402 NP Assen
0592 205 007
www.ducatiassen

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Altijd BOVAG Garantie
  • 10.500 aangesloten BOVAG garages
  • Heldere All-in prijzen