achtergrondafbeelding
1:6 Scale Yamaha Factory Team Bike (Cooper Webb)

MotorRAI in Miniatuur: Yamaha Factory Racing Team bike 2017

Een heel grote jongen…

31 mrt 2019, 7:30  •  Nieuws
Door Paul Spek.

Speelgoedmerk New Ray produceert werkelijk van alles op speelgoed-met-wielen-gebied. Deze crossmotor op schaal 1 op 6 is wel een heel grote jongen.

Barbie

Dit is een miniatuur van de motor van de Amerikaanse supercrosser Cooper Webb uit 2017. Het miniatuur meet maar liefst ruim 35 centimeter in de lengte, dus de langbenige Barbie en Ken zouden er zó op kunnen wegrijden.

“De Yamaha Factory Racing Team bike 2017 meet ruim 35 centimeter in de lengte; de langbenige Barbie zou er zó op kunnen wegrijden”

Grove banden

Wat meteen opvalt, zijn de grof geprofileerde banden, maar wat wil je ook met een crossmotorfiets. De spaken in de wielen ogen wat al te grof, maar het frame, de motor en de decoraties op de motorfiets zien er keurig uit. Daardoor is dit een kleurrijk geheel.

Natuurgetrouw

Natuurlijk is deze motorfiets niet heel fijntjes gedetailleerd, mocht je daarvan houden. De echte crossmotor is natuurlijk ook alleen van het hoogstnoodzakelijke voorzien. In dat opzicht is deze kanjer behoorlijk natuurgetrouw. Op internet vind je de New Ray Yamaha Factory Racing Team Bike 2017 voor bedragen rond de 45 dollar, pond en euro, maar reken dan wel op de nodige verzendkosten.

Share Tweet Share Share E-Mail