achtergrondafbeelding

Wat kun je verwachten op de MOTORbeurs 2023?

Grootste motorfestijn na 2 coronajaren weer terug en hoe!

28 dec 2022, 15:43  •  Nieuws  •  Door Wim Otten

Na twee jaar afwezigheid door corona-maatregelen opent de doorgaans goed bezochte MOTORbeurs Utrecht in februari 2023 weer de deuren.

Het grootste motorwalhalla van Nederland staat in de startblokken. Van donderdag 23 februari tot en met zondag 26 februari 2023 is Koninklijke Jaarbeurs, na twee edities afwezigheid door corona, het trefpunt voor motorrijders. Dan is hier de MOTORbeurs Utrecht, vanouds het grootste motorfestijn in ons land.

Passie delen met motorliefhebbers

Rachel Jankowsky, beursmanager: “Genieten van ronkende motoren en je passie delen met andere liefhebbers. Bezoekers kunnen hun hart weer ophalen aan de nieuwste motoren, spectaculaire shows en activiteiten. Of je nu een beginnende of een ervaren motorrijder bent, deze editie van de MOTORbeurs Utrecht is er voor ieder type motorrijder.”

Vijf thema’s op MOTORbeurs Utrecht

Dit jaar is de beurs ingedeeld in vijf thema’s. Jankowsky: “Naast stands van reguliere merken en dealers nemen de thema’s ieder hun eigen plek in. Zo ontdekken bezoekers bij Explore alles voor het maken van kilometers, van hotelhoppen in Duitsland tot rally rijden in Marokko. Voor iedereen die graag aan zijn motorfiets sleutelt, is er het thema Customizing met onder andere special paint en pinstriping. Performance richt zich op snelheid en competitie. Iedereen die het maximale uit zichzelf en uit hun machine wil halen, is hier aan het goede adres. Bij Community draait het om het sociale aspect van samen motorrijden.”

Introductie elektrische modellen

In het thema eMobility, innovatie & duurzaamheid zijn de schijnwerpers gericht op elektrische motorfietsen. Het aanbod daarvan neemt toe. Ook andere ontwikkelingen zijn hier te zien, zoals lichte en oersterke kuipdelen, gemaakt van milieuvriendelijk materiaal of een speciale compound waar geen bandenwarmers meer voor nodig zijn.

Jaarbeurs Live app

Voor het eerst maakt de organisatie van MOTORbeurs Utrecht gebruik van de zogeheten Jaarbeurs Live app. Bezoekers kunnen met deze app makkelijk navigeren over de beursvloer. De app helpt je om exposanten te vinden. Een geprinte beursplattegrond is hiermee overbodig geworden. Bovendien kan je met de app je eigen programma samenstellen en biedt de app informatie over praktische zaken als parkeren en tickets.

Openingstijden en overige informatie

MOTORbeurs Utrecht is van donderdag 23 februari tot en met zondag 26 februari 2023 in Koninklijke Jaarbeurs. Donderdag 23 en vrijdag 24 februari is de beurs geopend van 10.00 tot 22.00 uur. Op zaterdag 25 en zondag 26 februari is de beurs geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Informatie over entreetickets, over het programma en activiteiten vind je op https://www.motorbeursutrecht.nl/

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Altijd BOVAG Garantie
  • 10.500 aangesloten BOVAG garages
  • Heldere All-in prijzen