achtergrondafbeelding
MV Agusta series 2019

MotoMondo goed vertegenwoordigd op de MOTORbeurs Utrecht

Met nieuwste modellen van MV Agusta, Mash, Royal Enfield en Hyosung

12 feb 2019, 9:59  •  Nieuws
Kris Spithout Door Kris Spithout. De motorolie stroomt deze "Greasemonkey" letterlijk door de aderen. Gek van motoren en liefhebber van het zwaardere Amerikaanse werk.

Er zijn importeurs die de MOTORbeurs dit jaar laten voor wat het is. MotoMondo hoort daar niet bij en is met maar liefst drie stands vertegenwoordigd. Een primeur is de Hyosung Aquila GV 125 S Bobber. Op de beurs kun je hiermee zelfs al proefrijden. 

MotoMondo is importeur van motormerken als MV Agusta, Royal Enfield, Hyosung en Mash. Tijdens de MOTORbeurs in Utrecht zijn alle nieuwe modellen van deze merken te zien, ‘inclusief een primeur van Hyosung’.

Hyosung Aquila GV 125 S Bobber 2019

Mash Motors

De modellen van Mash staan op stand 7C028. Hier vind je onder andere de Mash Seventy 125 opvolger van de Seventy, het eerste model van Mash uit 2012. Maar ook de langverwachte Dirt Track 650 is hier te zien. Op dezelfde stand staat ook een primeur van Hyosung, de Zuid-Koreaanse bobber de Aquila GV 125 S. Benieuwd naar de rijeigenschappen? Dan kun je hem proberen op het buitenterrein bij BOVAG Try the Bike.

 

Royal Enfield

Op stand 7C014 staan de modellen van Royal Enfield met onder andere de 650 cc tweecilinders de Continetal GT, de Interceptor, de Himalayan en de klassieke eencilinders. Royal Enfield presenteert op de beurs ook gelijk haar nieuwe casual kledinglijn en riding gear.

Royal Enfield 650 Twins 2019

MV Agusta

Het Italiaanse MV Agusta schittert met 10 modellen op stand 7C050. De publiekstrekker is hier de Brutale 1000 Serie Oro. De onlangs geïntroduceerde 35 kW uitvoeringen van de F3 675 en Brutale 800 zijn te zien in de nieuwe kleurstellingen.

Testrijden? Dat kan!

Tijdens de MOTORbeurs in Utrecht kun je dit jaar proefrijden op de nieuwste modellen van diverse motormerken. Zo ook op die van Mash en Royal Enfield. Pal naast hal 7 ligt een groot testparcours.

Lees ook: Hyosung Aquila GV 125 S Bobber blijkt heel betaalbaar.

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Altijd BOVAG Garantie
  • 10.500 aangesloten BOVAG garages
  • Heldere All-in prijzen