achtergrondafbeelding
Hyosung Aquila GV 125 S Bobber

Hyosung Aquila GV 125 S Bobber blijkt heel betaalbaar

Primeur tijdens de MOTORbeurs in Utrecht

11 feb 2019, 9:15  •  Nieuws
Kris Spithout Door Kris Spithout. De motorolie stroomt deze "Greasemonkey" letterlijk door de aderen. Gek van motoren en liefhebber van het zwaardere Amerikaanse werk.

Ben je op zoek naar een leuke, lichte én sportieve motorfiets geschikt voor het A1 rijbewijs? Dan is de Aquila GV 125 S Bobber wellicht wat voor je. Vooral de prijs spreekt aan.

Sportief ogende bobber

De Hyosung Aquila GV 125 S Bobber is een sportief ogende bobber die bijzonder veel weg heeft van de Harley-Davidson Sportster. Maar dat geldt gelukkig alleen maar voor de bobber-looks. Het grote verschil zit hem in de cilinderinhoud, de Aquila heeft namelijk een 125 cc motorblok(je). Daar is de prijs dan ook naar want de Aquila GV 125 S Bobber staat rijklaar bij de dealer voor 4.999 euro. En dat is een hele mooie prijs voor deze motorfiets.

Zuid-Koreaanse bobber

De bobber uit het Zuid-Koreaanse Seongsan-Gu mag dan een lichte motorfiets zijn, wat looks betreft oogt hij behoorlijk robuust. Dat komt door de dikke banden waar hij op staat en de voorvork, voorzien van mooie harmonica-rubbers. De robuuste uitstraling wordt extra versterkt door het korte achterspatbord, de uitstekende zijdeksels, het grote luchtfilter en de dikke in het oog springende uitlaat.

MOTORbeurs Utrecht

Tijdens de MOTORbeurs in Utrecht beleeft de Aquila GV 125 S Bobber zijn première. De kleine Koreaan is hier niet alleen te zien, je kan er ook op rijden. Dat kan op het BOVAG Try the Bike testparcours tijdens de MOTORbeurs in Utrecht.

Share Tweet Share Share E-Mail