achtergrondafbeelding
Indian FTR 1200 S Race Replica Akrapovic

Indian Motorcycle FTR 1200 S Race Replica met Akrapovič-uitlaat

Met de slip-on Akrapovič uitlaat heb je niet alleen de looks maar ook het geluid van een flat-tracker

7 feb 2019, 10:00  •  Nieuws
Kris Spithout Door Kris Spithout. De motorolie stroomt deze "Greasemonkey" letterlijk door de aderen. Gek van motoren en liefhebber van het zwaardere Amerikaanse werk.

Liefhebbers van betere racegeluiden komen bij Indian aan hun trekken. De 2019 FTR 1200 S Race Replica is exclusief verkrijgbaar met een slip-on Akrapovič uitlaat. Helaas niet standaard.

Akrapovič uitlaat

“We hebben veel positieve reacties op de FTR 1200 S met Akrapovič-uitlaat gekregen. Dat is het bewijs dat de twee merken een explosieve combinatie vormen”, aldus Grant Bester, Vice President en General Manager Indian Motorcycle EMEA. “Daarom hebben we besloten dat de allereerste eigenaren van de FTR 1200 S Race Replica de uitlaat voor een speciale prijs kunnen aanschaffen.”

Flat-track looks én sound

De optionele Akrapovič-uitlaat is vervaardigd van titanium en roestvrij staal en heeft een matzwart hitteschild van carbon. Met deze slip-on Akrapovič uitlaat versterk je niet alleen de flat-track looks maar krijg je ook het geluid wat bij deze motor hoort. “De prijs van de motorfiets met Akrapovič-uitlaat wordt met 700 euro verhoogd. Dit levert de klant een voordeel op van 572 euro. Normaliter kost de Akrapovič-uitlaat – als je hem dus los koopt – 1.275 euro”, aldus de woordvoerster van Indian in gesprek met MotorRAI.nl. Deze aanbieding geldt alleen op het eerste productiejaar van de FTR 1200 S Race Replica in Race Replica-kleuren.

Uitgebreide accessoirelijn

Naast deze slip-on Akrapovič-uitlaat heeft Indian motorcycle meer dan veertig andere mogelijkheden om je FTR 1200 aan te passen. Indian heeft vier samengestelde collecties waarmee eigenaren hun eigen droommotor kunnen samenstellen. Je kan eventueel zelf verschillende opties combineren. Dit zijn de vier samengestelde collecties: de Tracker Collection, de Rally Collection, de Sport Collection en de Tour Collection.

Meer informatie omtrent de lancering van de FTR 1200 S met Akrapovič uitlaat, de prijzen of het hele accessoire-aanbod kun je vinden op de website van Indian Motorcycle Benelux.

Share Tweet Share Share E-Mail