achtergrondafbeelding
Indian Motorcycle FTR 1200

Indian Motorcycle bevestigt de productie van Indian FTR 1200

Maak kans om een van de eerste motoren uit de productielijn te winnen

20 jun 2018, 19:38  •  Nieuws  •  Door Kris Spithout

Indian Motorcycle maakt een einde aan maanden van publieke speculatie. Op het Wheels & Waves-festival in Frankrijk, bevestigde het iconische Amerikaanse motorbedrijf dat een Indian FTR 1200, geïnspireerd door de legendarische geschiedenis van Indian op Flat-track racebanen, in productie gaat.

Een van de eerste Indian FTR 1200 winnen?

Is de Indian FTR 1200 echt het model van jouw dromen dan kun je er nu eentje winnen! Het enige wat je moet doen is even registreren via www.win-ftr1200.com.

“Toen we de FTR 1200 Custom bij EICMA onthulden, zeiden we dat we zouden luisteren naar feedback van rijders over de hele wereld”, aldus Steve Menneto, President van Indian Motorcycle. “Rijders hebben gesproken en de respons was overweldigend. We zijn trots en verheugd om aan te kondigen dat we de FTR 1200 in productie gaan nemen. ”

De aankondiging is het antwoord op maanden van speculatie en de vraag naar een straatversie van de enorm succesvolle FTR750 – een speciaal gebouwde Flat-track racer Die domineerde sinds de introductie in 2017 de Amerikaanse Flat-track raceklasse.

Flat-trackstijl racer

De volledige specificaties van de Indian FTR 1200 moeten nog bekend gemaakt worden. Het is een Flat-trackstijl racer in een trellis frame en die zal worden aangedreven door een V-twin-motor.

Ga naar www.win-ftr1200.com om je aan te melden en kans te maken om een van de eerste FTR 1200’s uit de productielijn te winnen. We houden je op de hoogte als er meer informatie beschikbaar komt over de volledige specificaties van de productiemotor en de officiële startdatum.

Indian Motorcycle FTR 1200

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Altijd BOVAG Garantie
  • 10.500 aangesloten BOVAG garages
  • Heldere All-in prijzen