achtergrondafbeelding
Goedhart MEGA Motormarkt 2018

Groots motorevent: Goedhart MEGA Motormarkt

Loterij met kans op twee nieuwe motoren

14 sep 2018, 9:00  •  Nieuws  •  Door Kris Spithout

Veel motorrijders kennen Goedhart Motoren in Bodegraven van een tussenstop als onderdeel van een mooie motortocht door het Groene Hart. Om iets te kopen, lekker te kijken of voor wat lekkers op het terras. Maar ook van het spectaculaire event waar ze jaarlijks in het laatste weekend van september mee uitpakken: de Goedhart MEGA Motormarkt (29 & 30 september).

De Goedhart MEGA Motormarkt trekt jaarlijks tienduizenden bezoekers en staat bekend om z’n bizarre aanbiedingen. Het is de ideale plek om aan het einde van het motorseizoen je vast klaar te stomen voor het nieuwe seizoen. Zo hebben ze tientallen marktkraampjes van leveranciers met kortingen tot wel 70 procent en BTW-korting op nieuwe motorkleding en helmen.

Goedhart MEGA Motormarkt Loterij

Natuurlijk zijn die kortingen mooi meegenomen, maar veel liefhebbers komen vooral voor de sfeer – livemuziek, prima horeca, genoeg parkeergelegenheid, terras – én voor de loterij. Met een lot maak je zowel op zaterdag 29 september als op zondag 30 september kans op verschillende prijzen. Met als absolute hoofdprijzen: een KTM 790 Duke (t.w.v. 11.625 euro) en een Kawasaki Versys 650 (t.w.v. 8.649 euro).

Goedhart MEGA Motormarkt 2018

Openingstijden

De Goedhart MEGA Motormarkt is geopend van 08.30-17.00 uur op zaterdag 29 september en van 12.00-17.00 uur op zondag 30 september. De kortingen gelden op die dagen ook online. De trekking van de loterij vindt zowel op zaterdag als zondag plaats om 17.00 uur en wordt gedaan door notaris Van der Wal.

Sfeerimpressie 2017

Share Tweet Share Share E-Mail