achtergrondafbeelding

Seizoensopening 2023 bij Goedhart Motoren van start

Met meer dan twintig Nederlandse primeurs

16 feb 2023, 9:00  •  Nieuws  •  Door Wim Otten

Als eerste de nieuwste motoren voor 2023 live zien? Zet dan linea recta koers richting Bodegraven. Daar is bij Goedhart Motoren vanaf vandaag 16 februari tot en met zondag 19 februari de inmiddels fameuze Seizoensopening.

Goedhart Motoren heeft geen Seizoensopening kunnen houden in 2021 en 2022 als gevolg van de toen geldende maatregelen tegen de verspreiding van corona. Nu gaan echter alle remmen los in Bodegraven. De grootste motorwinkel van Nederland verwacht dan ook een grote belangstelling na twee jaar afwezigheid.

Motorprimeurs 2023

Er staan meer dan twintig 2023 motorprimeurs in Bodegraven. Denk bijvoorbeeld aan de machtige nieuwe Ducati Diavel V4, de competitieve Honda CB750 Hornet of de elektrische en hybride Kawasaki prototypes. Nergens anders vind je de komende dagen zoveel nieuwe modellen op een plek. Kijk maar eens naar de complete lijst.

Clinics en workshops

Traditiegetrouw tref je bij Goedhart Motoren ook diverse workshops en clinics. Onderwerpen zijn dit keer het prepareren van je motor voor het nieuwe seizoen en afstellen van vering en demping. Presentaties zijn er van Horizon Motorreizen en van een Circuittraining en van de juiste banden voor je motor.

Motorkledingoutlet

Na een enorme uitbreiding beschikt Goedhart Motoren nu over een motorkledingoutlet. Tijdens de Seizoensopening zijn er op kleding en helmen kortingen die oplopen tot wel 50%. Goedhart Motoren: “We zijn afgelopen winter op pad geweest om de beste deals te maken. Door onvoorspelbare productie van de afgelopen jaren, konden we de hand leggen op veel restpartijen en A-merken. Koopjesjagers halen in de outlet gegarandeerd hun hart op.”

10% korting onderdelen en accessoires

Op alle onderdelen en accessoires krijg je tijdens de Seizoensopening bij Goedhart Motoren 10% korting. Die krijg je ook op de nieuwste 2023 kledingcollecties en helmen.

Horecaplein en parkeren

Tijdens de Seizoensopening is er een horecaplein met een ruim aanbod van snacks, maar ook erwtensoep en chocolademelk. Er zijn een verwarmd terras en muziek. Parkeerwachters wijzen je de weg naar een auto- of motorparkeerplaats.

De openingstijden zijn op donderdag, dus vandaag, van 9.0o tot 20.00 uur, vrijdag van 9.00 tot 18.00, op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Goedhart Motoren is gevestigd aan de Europaweg 1D in Bodegraven.

 

 

 

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Altijd BOVAG Garantie
  • 10.500 aangesloten BOVAG garages
  • Heldere All-in prijzen