achtergrondafbeelding

Fotoverslag Pure & Crafted: dit is wat je gemist hebt

Een must-see voor liefhebbers van custom motorfietsen

30 sep 2019, 10:36  •  Nieuws  •  Door Niels van den Berg

Goede muziek, gave motorfietsen en lekker eten. De eerste Nederlandse editie van Pure & Crafted was een schot in de roos. Ondanks het slechte weer wisten ruim 2.000 motorliefhebbers het evenement te vinden. Tijd voor een sfeerverslag!

Taets Art and Event Park

Pure & Crafted draait niet alleen om custom motorfietsen, maar ook om de lifestyle die erbij hoort. Dat merk je direct zodra je het Taets Art and Event Park op het Hembrugterrein in Zaandam oprijdt. Het industriegebied stamt uit 1897 en de combinatie van zwaar staal, bakstenen en oude machines past precies bij het evenement.

The Wall of Death

Na het kopen van een kaartje word je direct verrast door The Wall of Death. Een grote circustent met een houten kombaan waarin daredevils nagenoeg horizontaal rondrijden. Erg knap, zeker als je bedenkt dat de gebruikte Indians een halve eeuw oud zijn en niet of nauwelijks over remmen beschikken.

Lees ook: Motortest- Indian FTR 1200 Race replica (2019)

BMW Motorrad

Verspreid over twee industriële complexen vind je vervolgens alles wat met custom motorfietsen te maken heeft. Gastheer van het evenement is BMW Motorrad, dat uitpakt met zijn nieuwe lifestylecollectie, twee conceptmotoren en diverse custom varianten van de BMW R nineT.

Custom motoronderdelen

Ook voor liefhebbers van Honda, Kawasaki, Harley-Davidson, Royal Enfield en Indian is er genoeg te zien. Inspiratie voor je eigen project kon je opdoen bij de diverse stands die op maat gemaakte zadels en onderdelen verkochten.

Sfeerverslag

Wil je de sfeer proeven of inspiratie voor je eigen project opdoen? Bekijk dan onderstaand sfeerverslag!

 

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Altijd BOVAG Garantie
  • 10.500 aangesloten BOVAG garages
  • Heldere All-in prijzen