achtergrondafbeelding
Elektrische Vespa

Elektrische Vespa scooter voor 99 euro per maand

Tot 100 kilometer met volle batterij

6 mrt 2019, 12:07  •  Nieuws  •  Door Wim Otten

De nieuwe Vespa Elettrica, die al te rijden is vanaf € 99 per maand, staat sinds kort bij de Nederlandse dealers. De eerste drie zijn afgeleverd aan Verkeersschool van Thiel in Beneden Leeuwen.

De Vespa Elettrica is een prima alternatief voor een 50 cc scooter met een piekvermogen van 4 kW. Door de trekkracht van de elektromotor laat de Vespa Elettrica elke traditionele 50 cc-scooter achter zich. Vooral als het op accelereren en wegrijden op een helling aankomt. De Elettrica biedt een maximaal rijbereik van 100 km. Het duurt slechts 4 uur om de accu volledig op te laden via een normaal stopcontact of een openbare laadpaal.

Elektrische Vespa

Benzinescooters aan de kant

Verkeersschool van Thiel heeft de benzinescooters aan de kant gezet en wil zich met de Vespa’s Elettrica onderscheiden als een rijschool met oog voor duurzame, stijlvolle mobiliteit. Jos Huisman Tweewielers in Nijmegen heeft de drie elektrische Vespa’s aan Van Thiel afgeleverd.

Vespa Care

De Vespa Elettrica staat bij de officiële Vespa-dealers klaar voor € 6.629. Via een eenvoudig financieringsaanbod is hij echter al te rijden voor € 99 per maand. Met een kleine extra aanbetaling omvat het maandelijkse abonnement ook Vespa Care, een pakket met geplande onderhoudsbeurten (36 maanden of 10.000 km), een uitbreiding met 12 maanden garantie, een regelmatige technische accucheck en pechhulp.

 

Share Tweet Share Share E-Mail