achtergrondafbeelding

Kleurrijk: Vespa Primavera Sean Wotherspoon

Opvallende 125 cc scooter als kunstwerk

25 jun 2020, 16:29  •  Nieuws  •  Door Wim Otten

De Vespa Primavera Sean Wotherspoon is de vrucht van de samenwerking tussen Vespa en een hele jonge en buitengewone kunstenaar, een rijzende ster van de jeugdmode in de Verenigde Staten.

 

Deze kleurrijke en vrolijk makende scooter is in een speciale en beperkte editie vervaardigd. De kleurstelling van de Vespa Primavera Sean Wotherspoon weerspiegelt de passie van de designer voor de kleuren en stijlen van de jaren ’80 en ’90. De scooter is gehuld in de kleuren geel, rood, donkergroen en zeegroen en opgesierd met witte inzetstukken zoals de “stropdas” op het frontschild.

Vespa-logo in reliëf op velgen

Opvallend zijn de profielen van de carrosserie en de wielen, met het Vespa-logo in reliëf op de velgen. Het ontwerp wordt afgerond met de chroomafwerkingen voor de koplamprand, het bagagerek en de passagiershandgreep en zwarte details zoals de handgrepen en het hitteschild.

Diverse materialen

In pure Vespa-traditie is de carrosserie van staal, vanaf het prille begin een onderscheidend kenmerk van de Vespa. De rode voetenplank (in dezelfde kleur als de schokdemper) is van plastic en getooid met een blauw rubberen inzetstuk. Voor het zadel koos Wotherspoon voor lichtbruin ribfluweel, met een witte afwerking en aan de voorkant, naast het klassieke Vespa-logo, zijn kenmerkende logo – een typische straatkunstenaarstag.

Per direct leverbaar

De achterkant van de carrosserie is gepersonaliseerd met speciale graphics die, vanuit een origineel optisch perspectief gezien, het Vespa Primavera-logo afbeelden. De Vespa Primavera Sean Wotherspoon heeft een viertakt 125 cc ééncilindermotor met elektronische brandstofinjectie. De Vespa Primavera Sean Wotherspoon kost € 5.869,-.

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Altijd BOVAG Garantie
  • 10.500 aangesloten BOVAG garages
  • Heldere All-in prijzen