achtergrondafbeelding
Ducati XDiavel S 2019

Ducati XDiavel in nieuwe kleurstelling

Mooier kunnen we de XDiavel niet maken, wel kleurrijker

1 okt 2018, 8:18  •  Nieuws  •  Door Kris Spithout

Tijdens beurzen als Intermot en EICMA – die binnenkort de deuren openen voor het grote publiek – presenteren motorfabrikanten hun nieuwste modellen. Ook Ducati zal hier alle nieuwe modellen voor 2019 presenteren. Daarnaast geeft het Italiaanse merk een preview van de nieuwe kleurstelling voor de XDiavel.

Donkerbruin zadel

De nieuwste kleur voor de Ducati cruiser is Matt Liquid Concrete Grey. Deze kleur past mooi bij het compleet zwarte frame en motorblok. Het donkerbruine zadel maakt het plaatje compleet en versterkt het onderscheidende karakter van de Ducati XDiavel.

Daytime Running Light

Naast deze mooie kleur is de S-versie voorzien van een koplamp met DRL (Daytime Running Light), DLC-gecoate voorvorkbuizen, Brembo M50 voorremklauwen, speciale machinaal bewerkte velgen en machinaal afgewerkte motorriemdeksels. De XDiavel S blijft ook verkrijgbaar in Thrilling Black en Iceberg White, met rode streep op de tank.

Ducati XDiavel S 2019

Vanafprijs

Vanaf november staat de XDiavel in Matt Liquid Concrete Grey bij de Ducati-dealers. Voor 24.590 euro mag je hem mee naar huis nemen.

Binnenkort test ons team zelf de Ducati XDiavel, wil je op de hoogte blijven van al het motornieuws abonneer je dan op MotorRAI.nl Weekly. Je ontvangt dan elke vrijdag om 15.00 uur onze 5 meest gelezen blogs van de week in je mailbox.

LEES OOK: Ducati presenteert nieuwe Scrambler Icon.

Share Tweet Share Share E-Mail