achtergrondafbeelding

WIN: Loca GPS-tracker, het perfecte cadeau voor vaderdag

Doe mee met deze winactie!

10 jun 2021, 8:20  •  Nieuws  •  Door Bart Oostvogels

Zondag 20 juni is het vaderdag. Wat moet je dan cadeau doen? MotorRAI.nl helpt een handje. We mogen namelijk in samenwerking met de Nederlandse GPS-specialist Nedsoft een Loca GPS-tracker weggeven onder de lezers. Meedoen is super simpel!

Over de Loca GPS-tracker

Loca is een product van Nedsoft. Op de markt vind je vooral GPS-trackers waarbij je via een abonnement gebruik kunt maken van de lokalisatieservice. Bij de Loca is dat wat anders. Het is namelijk een GPS-tracker zonder abonnementskosten. Je betaalt eenmalig 95 euro inclusief BTW (79 euro exclusief BTW) en kunt vervolgens drie jaar lang GPS-locaties van bijvoorbeeld je motor ontvangen. Dat zijn op basis van 1 GPS-locatie per dag dus in totaal 1.100 meldingen. Het installeren kost slechts 2 minuten. De GPS-tracker van Loca is niet alleen geschikt voor motoren, maar ook voor een auto, caravan, boot of ander voertuig. Het geeft net dat beetje geruststelling over de locatie van je voertuig. De uitgebreide review lees je hier.

Dit moet je doen om de Loca GPS-tracker te winnen

Meedoen aan deze winactie is heel eenvoudig. Je moet een paar dingen doen. Allereerst volg je MotorRAI.nl op Instagram, ten tweede abonneer je je op ons YouTube-kanaal en ten derde geef je onze Facebook-pagina een like. Laat vervolgens onder het bericht op Instagram een reactie achter met een goede reden waarom een Loca GPS-tracker het perfecte cadeau is voor je vader. De meest originele inzending is de winnaar.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MotorRAI (@motorrai.nl)

Handige informatie over deze winactie

Meedoen kan van donderdag 10 juni tot donderdag 17 juni 2021. De winnaar wordt via Instagram benaderd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Aan deze winactie kunnen geen rechten worden ontleend.

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Altijd BOVAG Garantie
  • 10.500 aangesloten BOVAG garages
  • Heldere All-in prijzen