achtergrondafbeelding

Waarom Aprilia scoort in Amerika

Aprilia Tuono V4 1100 RR tweede jaar op rij verkozen tot beste motor

20 dec 2018, 12:26  •  Nieuws  •  Door Wim Otten

Als het aan de Amerikanen ligt, is er geen discussie mogelijk: dé must have-motorfiets komt uit Italië. Voor het tweede jaar op rij heeft Cycle World Magazine, de bijbel voor Amerikaanse motorrijders, de Aprilia Tuono verkozen tot beste motorfiets.

Wat maakt een Italiaans merk zo populair aan de andere kant van de Atlantische Oceaan? Juist in een land waar Harley Davidson en Indian gevoelsmatig heer en meester zijn. De Aprilia Tuono V4 1100 RR is volgens Cycle World Magazine een ‘totale’ motorfiets. Omdat hij extreem veelzijdig is in de wijze waarop hij prestaties en toptechnologie combineert met comfort voor de rijder en zijn passagier.

Tuono V4 ‘uitzonderlijke pretmachine’

Deze erkenning voor het Italiaanse merk vanuit een van de meest vooruitstrevende markten ter wereld bevestigt dat de Tuono V4 1100 RR een uitzonderlijke pretmachine is. Vakjournalisten hebben hem al vaak de meest efficiënte en snelste in zijn segment genoemd. Dat is ook waarom hij zo geliefd is bij het Amerikaanse publiek’, aldus Aprilia.

Lof voor kwaliteit en prestaties

Volgens Cycle World onderscheidt de Aprilia Tuono V4 1100 RR zich niet alleen door zijn beroemde Aprilia 65° V4-motor van de concurrentie. Dat doet hij ook door ‘de hoge kwaliteit van zijn frame en ophanging, zijn ultramoderne elektronica en zijn eersteklas remsysteem. Deze motorfiets onderscheidt zich bovendien van rivalen door zijn ‘coolfactor’ en de opwinding die hij verschaft. De Aprilia Tuono V4 1100 RR combineert prestaties met echte superbike-technologie en pakt uit met een 175 pk sterk V4-blok.’

Share Tweet Share Share E-Mail