achtergrondafbeelding
Indian Scout 2018

Stel hem samen: Indian Scout (2018)

Amerikaanse cruiser

1 sep 2018, 8:30  •  Nieuws  •  Door Bart Oostvogels

In de rubriek ‘stel hem samen’ lopen we elke week door een online configurator van een motormerk om een motor samen te stellen. Deze keer is dat de Indian Scout (2018), leverbaar vanaf 16.290 euro.

Comfortabel cruisen

Bijzonder aan de Indian Scout is dat het de allereerste vloeistofgekoelde variant is binnen de Indian-familie. Onder je kont heb je een 1.131 cc grote V-Twin met 94 pk en een koppel van 98 Nm. Met een gewicht van 257 kilogram (volle tank: 12,5 liter) is het geen lichtgewicht. Toch is de Indian Scout in één ding erg goed: comfortabel cruisen. Op deze fiets is het niet relevant wie de snelste is. Bij de Scout gaat het om ontspannen tijdens je rit van A naar B.

De kleuren

Er is keuze uit vijf kleuren: Thunder Black, Metallic Jade, Burgundy Metallic, Brilliant Blue over White met Red Pinstripe en tot slot Willow Green over Ivory Cream met Gold Pinstripe. Stuk voor stuk klassieke kleurenthema’s.

Indian Scout 2018 - Thunder Black

Talloze opties

Indian heeft een zeer uitgebreide range aan personalisatiemogelijkheden. De kleinste details zijn aan te passen, van de handgrepen tot de sierplaatjes op de motor. Ook levert Indian diverse zadels en optionele zijkoffers, uiteraard gemaakt van leder. Je vindt ze allemaal in de online configurator, alleen noemt Indian geen prijzen van deze accessoires.

Indian Scout 2018

Share Tweet Share Share E-Mail