achtergrondafbeelding
BMW R 1250 GS

Stel hem samen: BMW R 1250 GS

Best verkochte motorfiets personaliseren? Dat kan!

1 dec 2018, 9:00  •  Nieuws
Wim Otten Door Wim Otten. Doorgewinterd journalist met heldere kijk op content. Thuis in de wereld van auto’s, vrachtauto’s en techniek maar vooral van motorfietsen.

Per 1 december 2018 staat de nieuwe BMW R 1250 GS in de showrooms bij de dealers. Je kunt kiezen uit een enorme lijst opties om deze opvolger van de bestverkochte motorfiets in Nederland te personaliseren.

Immens populair

De BMW R 1200 GS voert al jaren de lijst van motorverkopen aan. Dat is best knap, want echt goedkoop is hij niet. De GS is echter immens populair. Het is een van de meest ideale allrounders. Gewild bij woon-werkrijders en liefhebbers van lange vakantietochten door heuvels en bergen. Hij stuurt fijn, ook met bepakking, en het tweecilinder boxerblok is lekker soepel. Bij de nieuwe R 1250 GS is de lat nog hoger gelegd. Hij is krachtiger en nog soepeler. Hoe? Je leest het in onze TEST.

Nog meer opties en accessoires

Kortom door de verbeteringen is de kans groot dat de GS zijn leidende positie vasthoudt als het gaat om de verkopen. Om te voorkomen dat je op een dertien-in-een-dozijn motor stapt, heeft BMW een zeer uitgebreide lijst opties, waaronder ook een aantal nieuwe opties onder de noemer BMW Motorrad Spezial

BMW Motorrad Spezial

Met BMW Motorrad Spezial krijg je een motorfiets met een persoonlijke noot. Het gaat om bijzondere opties van hoge kwaliteit, waaronder de exclusieve, gefreesde onderdelen van Option 719 en Spezial lakkleuren of prestatieverhogende HP Parts.

Gefreesde delen Option 719

Onder de noemer Option 719 biedt BMW een serie bijzondere en fraaie componenten. Het gaat om delen die met freestechnieken zijn gemaakt.

Verschillende buddyseats en kleuren

De R 1250 GS wordt ook geleverd met verschillende buddyseats en rekken voor bagage en koffers.

En nog meer fraais…

Welke kleuren zijn er verder nog?

Behalve de R 1250 GS in een blauwe kleurstelling zijn er nog drie mogelijkheden, te weten:

Share Tweet Share Share E-Mail