achtergrondafbeelding
Mission: Impossible, BMW R NineT Scrambler

VIDEO: Spectaculaire actie in Mission Impossible Fallout

Ethan Hunt rijdt onder meer op BMW R NineT Scrambler

6 aug 2018, 8:49  •  Nieuws  •  Door Bart Oostvogels

De nieuwe actiefilm “Mission: Impossible — Fallout” blijkt een schot in de roos. De film zorgt in alle landen waar de film al in première is gegaan voor een miljoenenopbrengst. In de film is BMW hoofdleverancier en rijdt Ethan Hunt (gespeeld door Tom Cruise) onder meer op de nieuwe BMW R NineT Scrambler.

BMW R NineT Scrambler

Hunt moet in “Mission: Impossible — Fallout” met zijn team de wereld van de ondergang redden van superschurk Lane (gespeeld door Sean Harris). De crew reist hiervoor de hele wereld over, van Kashmir, tot Londen en Parijs. BMW heeft zich aangesloten aan de film en leverde onder meer een oude BMW 5 Serie en een nieuwe BMW R NineT Scrambler. Die laatste komt in actie tijdens een spectaculaire motorachtervolging door Parijs, onder meer op de beroemde rotonde van de Arc de Triomphe.

Ook Triumph aanwezig

Tijdens de actiescène moet Hunt op de BMW R NineT Scrambler aan zijn belagers zien te ontkomen, die op hun beurt rijden op BMW’s R1200RT. Ook Triumph heeft motoren beschikbaar gesteld voor Fallout, want in de film komen ook de Speedtriple en een Tiger voorbij tijdens achtervolgingsscènes.

Mission Impossible Fallout – Fallout (2018) – Official Trailer – Paramount Pictures

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Altijd BOVAG Garantie
  • 10.500 aangesloten BOVAG garages
  • Heldere All-in prijzen