achtergrondafbeelding

Royal Enfield Himalayan Euro 5: kom maar op met dat avontuur

Vier nieuwe kleurstellingen

11 feb 2021, 14:33  •  Nieuws  •  Door Bart Oostvogels

Royal Enfield heeft de avontuurlijke Himalayan bijgepunt. De motorfiets voldoet nu aan de Euro 5-emissienorm en wordt geleverd in vier nieuwe op het terrein geïnspireerde kleurstellingen.

De kleuren

De adventure-touring motorfiets van Royal Enfield is in 2021 leverbaar in de kleuren New Granite Black, Mirage Silver, Pine Green en in Lake Blue.

Royal Enfield Tripper: een navigatiesysteem

De nieuwe Euro 5 Himalayan is net als de Meteor uitgerust met de Royal Enfield Tripper, het navigatiesysteem voor stapsgewijze navigatie in realtime, gebouwd met het Google Maps-platform en via de Royal Enfield App gekoppeld aan de smartphone van de rijder.

Andere kenmerken

Andere features zijn, uitschakelbaar ABS op het achterwiel, waarschuwingsverlichting, verbeterd zadel, aangepaste bagagedrager en een aangepast subframe aan de voorzijde zodat de algehele zitpositie beter geworden is. Op motorisch vlak geen wijzigingen. De luchtgekoelde 411 cc grote 1-cilinder levert dus nog steeds 24,5 pk en 32 Nm aan koppel.

Prijzen en levering

Prijzen van de Royal Enfield Himalayan Euro 5 2021 beginnen in België bij 5.399 euro (inclusief afleveringskosten) en in Nederland bij 6.199 euro rijklaar. De vernieuwde Euro5 Royal Enfield Himalayan zal naar verwachting vanaf eind mei leverbaar zijn.

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Altijd BOVAG Garantie
  • 10.500 aangesloten BOVAG garages
  • Heldere All-in prijzen