achtergrondafbeelding

Qooder Nederland in zee met Bosch Car Service

Bosch Car Service is dealernetwerkpartner voor Qooder

30 apr 2020, 8:48  •  Nieuws  •  Door Bart Oostvogels

Het nieuwe motorscootermerk Qooder gaat in Nederland in zee met Bosch Car Service. Qooder Nederland heeft gekozen voor Bosch Car Service als dealernetwerkpartner.

Gekozen voor autobedrijven

Freek Sanders van Well, directeur Qooder Nederland: “De 4-wiel Qooder, zeg maar Qooder Quadro, is geschikt voor het autorijbewijs. Dat zette mij aan het denken, want lag de oplossing voor een dealernetwerk wellicht bij autobedrijven? Zocht een autoketen aanvulling op zijn formule? We kwamen in gesprek met Bosch Car Service. En ja, zij zochten ‘iets aanvullends in mobiliteit’. In no time lag er een blauwdruk om hun leden Qooder-dealer te laten worden. De eersten zijn al gestart.”

Enthousiast

Michiel Frijters, Concept Manager Bosch Car Service Nederland: “Wij zochten nieuwe opties voor onze leden. In gesprek met Qooder zagen we de potentie. Met hen als partner bieden we leden meerwaarde voor hun verkoop en hebben zij er een eyecatcher bij in de showroom. De eersten zijn razend enthousiast. Qooder is een wendbare en tegelijk comfortabele en stabiele machine én nog eens technisch heel mooi gebouwd. Daar houden onze leden wel van. Qooder past in onze mobiliteitsvisie en je mag alle modellen met autorijbewijs rijden. Mooi om zo samen tot één sterk netwerk te komen.”

Spitsdrukte

“Met Bosch Car Service garanderen we kopers zekerheid en technische kennis”, zegt Freek. “Automobilisten kennen Bosch als grootste onafhankelijke garageketen. Nu staan er ook Qooders in de showroom. Samen willen we een landelijk kwaliteitsdealernetwerk. En wisten wij voorheen niets van corona en de naweeën, nu kan een Qooder bijdragen in het woon-werk verkeer. Openbaar vervoer durven velen misschien niet in en met de auto sta je wéér in de file. Op de Qooder telt spitsdrukte niet meer.”

Nijmegen

Qooder-dealer van het eerste uur bij Bosch Car Service is Autobedrijf De Baaij, Nijmegen: “Wij draaien goed met onze werkplaats en occasions. Als dealer van Qooder krijgen we er mooie omzetkansen bij. Ook in en om Nijmegen slibt het verkeer maar al te vaak dicht. Een Qooder is een uitkomst, als je vanuit Lent dwars door de stad moet! Hij is wendbaar, veilig, comfortabel en stabiel. Je rijdt er, met B-rijbewijs, zo op weg. Een heerlijk gevoel van vrijheid en parkeren vraagt ook maar weinig ruimte”, aldus enthousiaste eigenaar Thijs de Baaij.

Wel of geen autorijbewijs?

Niet iedereen mag op een Qooder rijden met alleen een autorijbewijs. Dit rijbewijs moet voor 19 januari 2013 gehaald zijn. Heb je een autorijbewijs na deze datum gehaald, dan moet je alsnog je motorrijbewijs halen.

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Altijd BOVAG Garantie
  • 10.500 aangesloten BOVAG garages
  • Heldere All-in prijzen