achtergrondafbeelding

Nieuwe benjamin: Husqvarna Svartpilen 125

Per direct te bestellen

5 feb 2021, 7:53  •  Nieuws  •  Door Bart Oostvogels

Husqvarna Motorcycles breidt het aanbod straatmodellen uit met een volledig nieuwe Svartpilen 125. Met het model hoopt Husqvarna meer jongere rijders aan te spreken.

Hoogwaardige componenten

De Svartpilen 125 biedt volgens de makers een dynamische rijervaring terwijl hij veel van dezelfde hoogwaardige componenten deelt als op de grotere Svartpilen-machines. Hij is uitgerust met hydraulische ByBre-remmen en Bosch ABS-technologie.

WP APEX

De WP APEX 43 mm open cartridgevorken en een WP APEX achterschokbreker zorgen voor de nodige feedback. Een zwart gepoedercoat stalen frame, opvallende bronskleurige motorkappen en geanodiseerde componenten benadrukken het voor Husqvarna typische design.

Vloeistofgekoelde eencilinder

De Svartpilen 125 wordt aangedreven door een vloeistofgekoelde eencilinder viertaktmotor van 125 cc met dubbele bovenliggende nokkenas. De motor is uitgerust met een elektrische starter die wordt aangedreven door een 12V/8Ah-accu en heeft een piekvermogen van 11 kW (15 pk). Dankzij de 6-versnellingsbak met dicht op elkaar liggende overbrengingen en onderdelen met lage wrijvingseigenschappen kan de berijder soepel en eenvoudig schakelen.

Technische highlights Svartpilen 125:

EURO 5 gehomologeerd
Voldoet aan A1-licentie
17-inch spaakwielen voor en achter met Pirelli-banden
125 cc eencilindermotor
Lichtgewicht – 146 kg zonder brandstof
Tankinhoud: 9,5 liter
Zithoogte: 835 mm
CNC gefreesde voetsteunen
LED-koplamp en achterlicht

Februari 2021 en vanafprijs

De 2021 Svartpilen 125 is vanaf februari 2021 in geselecteerde markten verkrijgbaar bij geautoriseerde Husqvarna Motorcycles-dealers. De machine kost 5.800 euro.

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Altijd BOVAG Garantie
  • 10.500 aangesloten BOVAG garages
  • Heldere All-in prijzen