achtergrondafbeelding

Husqvarna E-Pilen Concept is elektrisch!

Vermogen van 8 kW en 100 kilometer range

28 apr 2021, 9:22  •  Nieuws
Bart Oostvogels Door Bart Oostvogels. Een échte nieuwsjager en liefhebber van auto’s én motoren. Hoe lichter, hoe beter. Rijdt een Yamaha MT-09 in de kleur Ice Fluo.

Husqvarna Motorcycles gaat de toekomst in met een emissievrije productlijn om de aantrekkingskracht van het merk uit te breiden, niet alleen voor bestaande rijders maar ook voor een heel nieuw publiek. Om de spanning alvast wat op te bouwen presenteert het merk deze E-Pilen Concept. Het design is zoals je ziet geïnspireerd op de Vitpilen en Svartpilen. 

100 kilometer range

Met de E-Pilen Concept laat Husqvarna Motorcycles zien hoe zijn toekomstige stap naar elektrische stedelijke mobiliteit eruit zal zien. Met een vermogen van 8 kW en een actieradius van 100 kilometer is de E-Pilen Concept duidelijk ontwikkeld met de stedelijke rijder in het achterhoofd, met een actieradius die de tijd tussen acculadingen maximaliseert.

Verwisselbare accu

Husqvarna Motorcycles houdt een open benadering aan ten aanzien van alle accumogelijkheden, wat het parallelle voordeel van zowel vaste als verwisselbare oplossingen bevordert. De E-Pilen Concept Bike is voorzien van een modulair en verwisselbaar accusysteem waarmee de accu kan worden verwisseld.

Op termijn komt Husqvarna met een complete E-mobility range. Meer informatie over deze modellen maakt de fabrikant in de nabije toekomst bekend.

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Altijd BOVAG Garantie
  • 10.500 aangesloten BOVAG garages
  • Heldere All-in prijzen