achtergrondafbeelding
MotorHit motor-app

MotorHit een verrassend complete motor-app

Met MotorHit heb je alles voor de motorrijder in één app

25 jun 2018, 13:47  •  Nieuws  •  Door Kris Spithout

Wat maakt deze app nou zo interessant voor motorrijders. MotorHit is een zeer uitgebreide motor-app. Niet alleen gemaakt voor fun maar vooral ook voor handige dingen als het vinden van motordealers, evenementen of zelfs hulp bij pech onderweg.

Het werkt echt heel simpel, je begint met het aanmaken van een profiel en daarna kun je gelijk al aan de gang met de app.

Overzichtelijke indeling

De MotorHit app is ingedeeld in handige overzichtelijke tabs. Hierdoor vind je snel wat je zoekt en scroll je makkelijke door de beschikbare menu’s.

Op de homepage van de app vind je relevant nieuws. Helemaal onderin zie je een aantal handige buttons waaronder motor gerelateerd, community, contact en zoeken.

Rechts bovenin zit een uitklap-menu waar je alles kan vinden wat de app te bieden heeft. Je wandelt er makkelijk doorheen en hebt de mogelijkheid om alles zelf in of aan te vullen.

MotorHit app schermen

Motor toerclubs

Zo is het mogelijk je eigen motorclub aan te melden en daarvoor ook vrienden uit te nodigen. Hetzelfde geldt voor toerritten en evenementen die in de app te vinden zijn. Staat jouw toerrit er niet tussen of kun je een evenement niet vinden, dan kun je die ook zelf toevoegen en gelijk delen met je vrienden.

Selecteer je eigen dealer

Onder het tabje mijn motorzaak kun je je eigen dealer kiezen. Via de app is het dan mogelijk daar een onderhoudsbeurt te plannen, een super handige optie.

De app heeft veel mogelijkheden. Probeer hem daarom zelf uit en laat ons weten of je ons enthousiasme deelt.

Download de app gratis via de App Store of Google Play Store.

applestore-icon   androidstore-icon

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Altijd BOVAG Garantie
  • 10.500 aangesloten BOVAG garages
  • Heldere All-in prijzen