achtergrondafbeelding

Limited edition e-moped van Polestar en Cake

Het is handig als je er een Polestar 2 bij neemt

8 sep 2021, 13:59  •  Nieuws  •  Door Bart Oostvogels

Polestar en CAKE presenteren de Makka – Polestar edition by CAKE. Deze speciale versie van de compacte elektrische moped van CAKE, maakt zijn debuut op de IAA 2021 in München. De Makka – Polestar edition by CAKE is gebaseerd op het nieuwste platform van CAKE.

Speciale trekhaakbevestiging

De lichtgewicht elektrische moped is speciaal ontworpen voor optimaal gebruiksgemak in combinatie met de Polestar 2. Dankzij een speciale trekhaakbevestiging kan zijn accu via de auto worden opgeladen. De Makka – Polestar edition by CAKE is niet alleen een ideale last-mile-oplossing, maar is ook perfect voor offroad avonturen.

“De Makka – Polestar edition by CAKE is de volgende stap in onze samenwerking met CAKE en een goede oplossing om bredere mobiliteitsuitdagingen mee aan te pakken. De lichtgewicht moped is verbonden met de Polestar 2 waardoor hij via de auto kan worden opgeladen, klaar om er zowel in binnensteden als op het platteland mee te rijden”, zegt Thomas Ingenlath, CEO van Polestar. “Samen met merken als CAKE bouwen we aan een duurzamere toekomst.”

LED-koplamp

De Makka – Polestar edition by CAKE is een op maat gemaakte versie met tal van unieke stylingsdetails waaronder de slanke LED-koplamp, de Öhlins achterdemper, zwarte details en een frame en batterijdeksel in het matte Polestar Snow. De volledig elektrische aandrijflijn van CAKE vormt een perfecte combinatie met de minimalistische designkenmerken van Polestar.

“In plaats van tijd te verspillen in een file, een parkeerplaats te zoeken of in een overvolle trein te zitten, willen we samen met het team van Polestar de toekomst van mobiliteit flexibel, toegankelijk en emissievrij maken – terwijl we ernaar streven om steden te creëren voor mensen, en niet voor auto’s die vervuilen”, zegt CAKE CEO en oprichter Stefan Ytterborn.

De Makka – Polestar edition by CAKE wordt een topproduct in de nieuwe Polestar Additionals-webshop*, die voor het brede publiek wordt gelanceerd na de exclusieve pre-lancering voor de Polestar-community eerder deze zomer. De webshop biedt ook talloze lifestyle producten als t-shirts, hoodies, tassen en bidons.

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Altijd BOVAG Garantie
  • 10.500 aangesloten BOVAG garages
  • Heldere All-in prijzen