achtergrondafbeelding

Indian Scout Bobber Sixty met stoere old school bobber-styling

Helemaal in zwart uitgevoerd

6 mrt 2020, 9:30  •  Nieuws  •  Door Bart Oostvogels

Indian Motorcycle heeft zijn antwoord klaar op de Harley-Davidson Softail Standard. Dit is de Indian Scout Bobber Sixty. Net als de Harley is ie volledig in zwart uitgevoerd. Daarnaast is deze 999 cc-variant van de Scout Bobber zo’n 10 kilogram lichter gemaakt.

V-twin motorblok

De 2020 Indian Scout Bobber Sixty beschikt net als de Scout Sixty over een 999 cc V-twin motorblok met 78 pk. Het model combineert sportieve, old school styling met een aantrekkelijk prijskaartje. Hij is namelijk leverbaar vanaf 14.590 euro. Daarmee is ie niet zo duur als de Scout Sixty.

Old school Bobber

“We vinden het geweldig om een gestroomlijnde en dynamische versie van een old school Bobber aan te bieden tegen een prijs die het bezit van een Indian Motorcycle voor meer motorrijders toegankelijk maakt”, zegt Reid Wilson, de vice president van Indian Motorcycle.

In zwart uitgevoerde motor

De verschillen tussen de Scout Bobber Sixty en Scout Sixty zijn groot. Zo heeft de Scout Bobber een gechopt achterspatbord en een sportievere rijpositie. De Scout Bobber Sixty heeft verder een volledig in zwart uitgevoerde motor, een ander tankembleem, stuureindspiegels, een gestroomlijnde koplamp, een volledig zwart zadel en compleet nieuwe, volledig in zwart uitgevoerde wielen met vijf spaken.

Twee kleuren

Indian levert de Scout Bobber Sixty in de kleurstellingen Thunder Black en Thunder Black Smoke. ABS is standaard.

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Altijd BOVAG Garantie
  • 10.500 aangesloten BOVAG garages
  • Heldere All-in prijzen