achtergrondafbeelding

Alleen in zwart leverbaar: Harley-Davidson Softail Standard 2020

En nog best betaalbaar

26 feb 2020, 8:03  •  Nieuws  •  Door Bart Oostvogels

Op zoek naar een Harley-Davidson Big Twin? Maar mag de motorfiets niet meer dan 20.000 euro kosten? Harley-Davidson introduceert de Softail Standard. Die kost in Nederland net geen 16.000 euro.

Ranke bobber

De nieuwe Harley-Davidson Softail Standard is een ranke bobber uitgerust met de Milwaukee-Eight V-Twin krachtbron. Hij is uitsluitend leverbaar in de kleur Vivid Black afgewerkt en heeft diverse chromen accenten en gepolijste afwerkingen. Daarmee is de Softail Standard volgens het merk de pure essentie van alles waar Harley-Davidson voor staat.

13 liter

De Softail Standard heeft verder een solozadel, een 13 liter brandstoftank en natuurlijk een zwarte Milwaukee-Eight 107 motor die wordt benadrukt met gepolijste kleppen-, koppelings- en ontstekingsdeksel. De vinnen van de cilinderkoppen zijn dan weer niet gepolijst. Een rond luchtfilterdeksel toont nog meer van de motor.

Spaakwielen

De stalen velgen van de spaakwielen (vóór 19-inch, achter 16-inch) zijn afgewerkt in briljantchroom. Andere kenmerken zijn gecoate vork sliders, gepolijste kroonplaten en verhogers en een chromen koplampring en knipperlichten. Een compact elektronisch instrumentenpaneel met digitaal display in de stuurverhoger maakt het Softail Standard-feest compleet.

Vanafprijs

De vanafprijs van de Harley-Davidson Softail Standard begint in Nederland bij 15.990 euro of 13.795 euro voor België. De motorfiets leent zich volgens Harley-Davidson perfect voor personaliseren.

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Altijd BOVAG Garantie
  • 10.500 aangesloten BOVAG garages
  • Heldere All-in prijzen