achtergrondafbeelding

De Bobber voor de smalle beurs

Hyosung Aquila GV 125 S: klein hart maar een volwassen uiterlijk

15 nov 2018, 15:25  •  Nieuws  •  Door Wim Otten

Het Zuid-Koreaanse merk Hyosung is terug in Nederland met een leuk ogende Bobber voor een vriendelijke prijs. Opmerkelijk is het motorblok: een V-twin van maar 125 cc!

Dit is de Bobber voor de smalle beurs. En voor jonge motorrijders, want door het kleine blok en het lage vermogen volstaat een A1-rijbewijs. En hij kost ook niet de hele wereld. Voor 5.499 euro heb je deze Hyosung Aquila GV 125 S Bobber, zoals hij voluit heet.

 

Hyosung Bobber oogt best volwassen

Het is best een geinige opstapmotor. Je zou echt niet zeggen dat het ‘maar’ een 125 cc is, afgaande op het uiterlijk. Dat komt ook door het tweecilinder vloeistof gekoelde motorblok met de cilinders in een V-opstelling. Dat imponeert en voor de liefhebbers van techniek is het ook bijzonder. Eigenlijk kennen we die in Europa niet. V-twins van 125 cc zijn alleen in Zuidoost-Azië te vinden. De Japanse merken Honda (VT 125) en Suzuki (VL 125 Intruder) hebben die gevoerd.

Een 300 cc versie staat op stapel

De Hyosung Aquila GV 125 S Bobber is er in twee kleuren, zwart en groen. In de zomer van 2019 zal ook een 300 cc Bobber gepresenteerd worden en voor 2020 staat er een fraai neo-retro model in 125 en 300 cc op de planning.

Levering via Mash-dealers

MotoMondo verzorgt de import van Hyosung in de Benelux. De levering gaat in eerste instantie via de dealers van Mash, waarvan MotoMondo ook de import heeft. Dus als je deze Bobber wel ziet zitten, steek dan je licht even op bij een dealer van Mash.

Share Tweet Share Share E-Mail