achtergrondafbeelding

Het Ducati Museum heropent op 21 mei

Digitale Borgo Panigale Experience wordt uitgebreid

19 mei 2021, 9:18  •  Nieuws  •  Door Bart Oostvogels

Vanaf 21 mei heropent het Ducati Museum de deuren op vrijdag, zaterdag en zondag. Ducati maakt zich klaar om het publiek weer te verwelkomen in het Museum.

Borgo Panigale Experience

Tijdens de maanden van sluiting als gevolg van de pandemie, breidde Ducati het digitaliseringsproces uit naar het Ducati Museum en breidde het digitale aanbod van de Borgo Panigale Experience uit door middel van de ‘Ducati Museum Online Journey’. Deze rondleidingen – virtueel begeleid door gidsen van het museum zijn toegankelijk vanaf PC, tablet of Smart TV.

Ducati Factory Online Journey

Vanaf 22 mei wordt het aanbod van de digitale Borgo Panigale Experience uitgebreid met de ‘Ducati Factory Online Journey’. De rondleidingen door de Ducati-fabriek, die momenteel zijn opgeschort om redenen die verband houden met Covid, kunnen op afstand worden ervaren door het boeken van de online rondleiding door de productiegebieden van de Ducati-fabriek.

Rondje door de fabriek

Tijdens de rondleiding worden de bezoekers begeleid door een gids die laat zien waar en hoe Ducati motorfietsen vorm krijgen, langs de mechanische bewerkingsafdeling, de motorblok-assemblageruimte en de voertuig-assemblagelijnen, tot aan het testen en verschepen.

Questions and Answers

Zowel voor de Online Journey in de fabriek als voor die in het Ducati Museum, is het mogelijk om vragen te stellen aan de gids via het ‘Questions and Answers’ gedeelte van het platform. De programmering en tickets voor de digitale Borgo Panigale Experience (Ducati Museum en Ducati Factory Online Journey) zijn beschikbaar via het ticketplatform.

Het persoonlijk bezoeken van het Ducati Museum is alleen mogelijk na reservering op vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 14.30 tot 18.00 uur; zaterdag en zondag van 9.00 tot 18.00 uur. Het toegangskaartje moet online worden gekocht via de speciale website. Om de gezondheid en de veiligheid van de bezoekers en de werknemers te garanderen, is het aantal bezoekers tot het museum beperkt.

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Altijd BOVAG Garantie
  • 10.500 aangesloten BOVAG garages
  • Heldere All-in prijzen