achtergrondafbeelding
Motorbeurs Utrecht

Eerste motorevenement van 2022 al afgelast

Dat is balen!

25 dec 2021, 11:00  •  Nieuws  •  Door Kevin Hemmer

Traditiegetrouw is het ieder jaar de start van het motorseizoen: de MOTORbeurs in de Jaarbeurs Utrecht. Toch is alweer twee jaar geleden dat we voor het laatst het motorevenement hebben kunnen bezoeken. De organisatie maakt bekend dat de MOTORbeurs 2022 ook niet doorgaat. Bummer!

Outlet voor motorkleding

In eerste instantie zou vorig jaar de MOTORbeurs 2021 doorgaan. Door Corona weliswaar op een andere manier, maar het zou doorgaan. Dus werd er toen gekeken naar wat er wél kon. Het moest de MOTORoutletbeurs Utrecht gaan worden. Een plek waarbij bezoekers konden profiteren van de beste deals op motoren, motorkleding en accessoires. Een concept dat verder afstond van de MOTORbeurs van voorgaande jaren, maar in essentie dichterbij kwam bij de roots van de beurs. Bijna 40 jaar geleden is de MOTORbeurs namelijk ontstaan vanuit een initiatief van dealers om op een centrale locatie een grote uitverkoop te houden. Anyways, op het allerlaatste moment ging er alsnog een streep door de 2021-editie van de beurs…

MOTORbeurs Utrecht 2022 geannuleerd

Op de website van de MOTORbeurs wordt de bezoeker met grote letters op de hoogte gebracht dat ook de 2022-editie van de beurs ook niet doorgaat, die van 24 t/m 27 februari zou plaatsvinden. De organisatie geeft aan dat de huidige lockdown en de coronamaatregelen niet snel genoeg afgeschaald zullen zijn om een groot en gezellig motorfeest te kunnen garanderen begin 2022. Als pleister op de wond kun je gebruik maken van de Vier Volle Voordeeldagen, waarbij je vier dagen lang kunt profiteren van speciale aanbiedingen van de exposanten. Daarvoor moet je wel de social media kanalen van de MOTORbeurs in de gaten houden.

MOTORbeurs Utrecht 2023

Het evenement wordt een jaar opgeschoven. De nieuwe datum is 23 t/m 26 februari 2023, wederom in de Jaarbeurs in Utrecht. Hopelijk kunnen we dan zonder restricties en maatregelen het motorseizoen van 2023 feestlijk openen.

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Altijd BOVAG Garantie
  • 10.500 aangesloten BOVAG garages
  • Heldere All-in prijzen