achtergrondafbeelding

2021-editie MOTORbeurs Utrecht heet MOTORoutletbeurs Utrecht

Ander concept door coronavirus

28 okt 2020, 11:34  •  Nieuws  •  Door Bart Oostvogels

MOTORbeurs Utrecht vindt in 2021 in een aangepaste vorm plaats. Daar hoort ook een andere naam bij die de lading beter dekt. De organisatie heeft gekozen voor MOTORoutletbeurs Utrecht.

90.000 bezoekers in 2020

MOTORbeurs Utrecht trok in 2020 bijna 90.000 bezoekers. Inmiddels leven we in een 1,5-meter samenleving en zal het in februari 2021 onmogelijk zijn om zoveel motorliefhebbers tegelijkertijd samen te brengen”, zegt Victor Ankerman van MOTORbeurs Utrecht.

37 jaar geleden

“Door corona moeten we anders gaan kijken en focussen op wat wél kan. Na diverse gesprekken met de branche en vanuit de wens van dealers is het idee voor MOTORoutletbeurs Utrecht ontstaan. Ook onder bezoekers van MOTORbeurs Utrecht hebben we onderzoek gedaan en ook zij zijn heel enthousiast over het outlet-idee. We keren hiermee terug naar onze roots: de beurs is namelijk 37 jaar geleden ontstaan toen enkele dealers het initiatief namen om op een centrale locatie gezamenlijk een grote uitverkoop te houden. En dat heeft natuurlijk ook zijn charme. We kijken ernaar uit om met elkaar het motorseizoen officieel af te trappen!”

19 tot 21 februari

De outlet-editie van de beurs vindt van vrijdag 19 tot en met zondag 21 februari 2021 plaats bij Jaarbeurs in Utrecht. Tientallen dealers bieden motoren, motorkleding, helmen, accessoires, onderdelen en gereedschap aan tegen scherpe prijzen.

1,5-meter richtlijnen

MOTORoutletbeurs Utrecht wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5-meter richtlijnen en alle andere maatregelen van de overheid die dan gelden om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Voldoende ruimte

Tijdens MOTORoutletbeurs Utrecht is er voldoende ruimte om andere motorliefhebbers veilig te ontmoeten. Na het shoppen kan je onder het genot van een hapje en drankje samenkomen in de ruim opgezette en deels overdekte hangout om het bezoek passend af te sluiten.

December

In december start de kaartverkoop voor MOTORoutletbeurs Utrecht. Tickets kunnen alleen vooraf online gekocht worden.

Bekijk hieronder het sfeerverslag van de MOTORbeurs Utrecht 2020-editie:

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Altijd BOVAG Garantie
  • 10.500 aangesloten BOVAG garages
  • Heldere All-in prijzen