achtergrondafbeelding
Ducati Hypermotard 950 Concept

Ducati geeft unieke Hypermotard 950 weg in ludieke wedstrijd

Join Ducati is wedstrijd voor Ducati-liefhebbers

16 sep 2019, 11:24  •  Nieuws  •  Door Bart Oostvogels

Ducati beloont de loyaliteit van haar klanten met een speciale wedstrijd getiteld ‘Join Ducati’. Om deel te nemen moet je wel ten minste één Ducati hebben. Als je deelneemt, maak je kans op toffe prijzen.

Replica van studiemodel

Er zijn toffe prijzen te winnen, met als hoofdprijs een Hypermotard 950 in een speciale kleurstelling. Welke kleur dan? Nou, je krijgt een exacte replica van het conceptmodel dat tijdens het Villa d’Este 2019 Concours of Elegance werd gepresenteerd. De fiets krijgt dan een grafisch ontwerp van het Centro Stile Ducati, geïnspireerd door urban graffiti.

Ducati Hypermotard 950 Concept

Andere prijzen

Deelnemers maken ook kans op drie Ducati MotoGP Experiences voor Jerez 2020. Je mag dan met twee personen naar de GP van Jerez de la Frontera (Spanje) en krijgt naast een accommodatie ook toegang tot de meest exclusieve zones van het circuit en een ontmoeting met de Ducati Team MotoGP rijders. Andere prijzen zijn vijftien 1:8 schaalmodellen van de Hypermotard 950 Concept en tien Redline B2-rugzakken van Ogio, exclusief voor Ducati.

Deelnemen doe je zo

Hoe doe je mee aan de loting? Ga naar de speciale pagina op de website van Ducati en vul het registratiedocument van elke Ducati motor die u momenteel bezit in. Hoe meer Ducati’s je bezit, hoe meer kans je hebt om te winnen! Deelnemen kan tot 16 december 12.00 uur.

Share Tweet Share Share E-Mail