achtergrondafbeelding

De politie heeft een gezellige motormeeting

Internationale motortraining voor politiemotorrijders

12 sep 2019, 7:01  •  Nieuws
Bart Oostvogels Door Bart Oostvogels. Een échte nieuwsjager en liefhebber van auto’s én motoren. Hoe lichter, hoe beter. Rijdt een Yamaha MT-09 in de kleur Ice Fluo.

De internationale motortraining voor politiemotorrijders is weer begonnen. Dat betekent dat er meer dan honderd politiemotorrijders bij elkaar komen. De motortraining vindt opnieuw plaats bij Polizei Salzburg, die ook deze foto publiceerde op de Facebookpagina.

Oostenrijk

Team Motorondersteuning uit Nederland meldt het volgende: “Ook dit jaar zijn wij erbij, de internationale motortraining voor politiemotorrijders. Net als vorig jaar zijn een paar leden van ons team aanwezig bij deze training in Oostenrijk. Een training die wordt georganiseerd voor politie eenheden uit heel Europa. Er zijn maar liefst 100 deelnemers uit onder andere Italië, Tsjechië, Zwitserland, Spanje, Hongarije, Slowakije, Noorwegen, Duitsland, Luxemburg en natuurlijk Oostenrijk zelf. Voor het eerst dit jaar is er ook een team van de Koninklijke Marechaussee aanwezig.”

Salzburgring en Grossglockner Hochalpenstrasse

De trainingen voor politiemotorrijders worden verzorgd door Polizei Salzburg en vinden plaats op de Salzburgring en de Grossglockner Hochalpenstrasse, de hoogste berg van Salzburg. Prachtig gebied om te motorrijden, wat ons betreft.

Share Tweet Share Share E-Mail