achtergrondafbeelding
Kawasaki Ninja 650

De Kawasaki voor Koningsdag

Nieuwe kleur voor Ninja 650: oranje!

23 okt 2018, 10:49  •  Nieuws  •  Door Wim Otten

Groen is de huiskleur van Kawasaki, toch? Zeker, maar inmiddels zijn steeds meer motorfietsen van dit merk in andere kleuren leverbaar. Zo ook de Kawasaki Ninja 650. Die is er nu ook in het oranje.

De Kawasaki Ninja 650 is in modeljaar 2019 in drie kleurcombinaties te bestellen. Je kunt kiezen uit een geheel (mat)zwarte, een oranje/zwarte (SE) of voor een groen/zwarte. Deze laatste is de KRT-versie met het kenmerkende Kawasaki Lime Green.

Kawasaki voor beginnende motorrijders

Deze Kawasaki is trouwens al een tijdje op de markt. Het is een fijne gebruiksmotor een zogenaamde Sport Tourer, die tevens geschikt is voor beginnende motorrijders. Hij is er ook met gereduceerd vermogen voor het  A2-rijbewijs.

Kawasaki Ninja 650

Ninja 650 licht en krachtig

Het is best lekker sturen met de Kawasaki Ninja 650. Door zijn lage gewicht (193 kg) en zijn best wel pittige tweecilinder blok van 68 pk presteert hij sportief. De licht voorover gebogen zithouding en een compacte kuip, die je uit de wind houdt, zijn langere ritten prima vol te houden. Waarmee hij de karaktertrek Tourer inhoud geeft. Het windscherm is trouwens verstelbaar.

Kawasaki Ninja 650

Prijs Kawasaki Ninja 650

En de Ninja 650 is zuinig. Een liter op 20 kilometer is in de praktijk prima haalbaar. Met 35 kW kit voor rijbewijs A2 meldt Kawasaki zelfs een gemiddelde van 4,3 l/100 km. De aanschafprijs is daarbij aantrekkelijk. Je hebt deze flitsend ogende en sportief rijdende allrounder vanaf 8.299 euro. Voor 100 euro meer heb de oranje SE of de groene KRT.

Lees ook: In detail: de Kawasaki Ninja ZX 6-R

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Altijd BOVAG Garantie
  • 10.500 aangesloten BOVAG garages
  • Heldere All-in prijzen