achtergrondafbeelding

BMW R 18 by Arjan van den Boom is te koop, dit is de prijs

The Firestarter

9 jun 2021, 10:06  •  Nieuws  •  Door Bart Oostvogels

BMW Motorrad Nederland heeft in samenwerking met Arjan van den Boom een unieke R 18 gebouwd: The Firestarter. De BMW R 18 by Arjan van den Boom is de komende maanden te bewonderen bij diverse BMW Motorrad dealers. De motorfiets is te koop! De prijs bedraagt 39.990 euro.

Customizing

De BMW R 18 leent zich uitstekend voor customizing. Dat is al gebleken met creaties als de BMW R 18 Dragster, de Blechmann R 18 van Oostenrijker Bernhard Naumann en de R 18 Spirit of Passion door Kingston Custom. Klanten willen hun motorfiets graag iets unieks geven, hem individueler en persoonlijker maken.

The Firestarter

Arjan van den Boom kreeg van BMW Motorrad Nederland de opdracht om zich uit te leven op de R 18. Het resultaat – door hem The Firestarter genoemd – mag er zijn. De Nederlandse custom bike bouwer Arjan van den Boom heeft het Heritage karakter van de BMW R 18 volledig tot uiting gebracht.

Sunset Orange

De vele two-tone zwarte elementen – de wielen, de tankdop en diverse panelen – geven de motorfiets een stoere uitstraling, terwijl de officiële BMW kleur Sunset Orange metallic een Nederlands tintje toevoegt. De uitlaat van Vance & Haynes maakt de BMW R 18 by Arjan van den Boom compleet.

Samenwerking

BMW Motorrad Nederland en Arjan van den Boom, oprichter en eigenaar van Ironwood Custom Motorcycles, werken wel vaker samen. Arjan mocht eerder al ter ere van het 10-jarige marktleiderschap van BMW Motorrad in Nederland, een R 1250 GS ombouwen. Dat werd The Dominator. Bekijk hem hier in detail.

Over Arjan van den Boom

Van den Boom begon met het sleutelen aan motorfietsen thuis in zijn schuur en hij heeft zich in drie jaar tijd opgewerkt tot een van de bekendste custom bike bouwers van Nederland. Hij heeft ook wereldwijd een goede reputatie opgebouwd en heeft klanten tot in Hollywood.

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Altijd BOVAG Garantie
  • 10.500 aangesloten BOVAG garages
  • Heldere All-in prijzen