achtergrondafbeelding

BMW CE 04 met een smiley

Heb jij hem al ontdekt? En het is er niet eentje.

1 mrt 2023, 16:37  •  Nieuws  •  Door Wim Otten

De elektrische motorscooter BMW CE 04 is al futuristisch van vorm. Bij deze special Vagabund Moto Concept komt dat nog meer uit de verf.

BMW motorfietsen en dan met name de R 18 en R nineT zijn gewild voor customising. Er zijn al de nodige speciale creaties ten tonele verschenen, zoals de BMW R 18 Spirit of Passion of de BMW R 18 The Wall. Minder voor de hand ligt een customised versie van de motorscooter BMW CE 04, zoals deze Vagabund Moto Concept. Die is het resultaat van een samenwerking tussen BMW Motorrad en het Oostenrijkse Vagabund Moto in Graz.

CE 04 met smiley

De BMW CE 04 valt met name op door de kleurstelling wit, donkergroen, beige en zwart. Geinig ook wel, de kleine topkoffer in two tone-kleuren. Bij het voorwiel zie je een leuke gimmick, een smiley in het hart van de remschijven en in de glaasjes van de richtingaanwijzers. De surfplank is meer dan een figurant. Je kunt die namelijk meenemen met een speciaal voor de CE 04 ontworpen ophangsysteem.

Surfplank kan mee

Deze custom laat vooral zien hoe met een paar andere ingrediënten de look en feel zijn te veranderen. Hoe de BMW CE 04 zich ook makkelijk leent voor personalisatie. “Iedereen definieert mobiliteit van de toekomst op zijn eigen manier. De BMW CE 04 Vagabund Moto Concept is ons idee van een stijlvolle en functionele urban e-scooter”, aldus Paul Brauchart van Vagabund Moto GmbH.

Lees ook: test van de BMW CE 04

Prestaties BMW CE 04

De aandrijflijn is volledig elektrisch en daaraan is niets veranderd. Dus ook deze special van de BMW CE 04 levert een maximaal vermogen van 31 kW (42 pk), accelereert in 2,6 seconden van 0-50 km/uur en biedt een rijbereik tot aan 130 km. Opladen kan in 65 minuten van 0 naar 80% met een snellader en met maximale laadstroom.

Kleine disclaimer: hij staat niet in de prijslijst. Want ja: het is een concept! Dus kijken, maar niet kopen.

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Altijd BOVAG Garantie
  • 10.500 aangesloten BOVAG garages
  • Heldere All-in prijzen