achtergrondafbeelding
Beeline Moto

Beeline Moto: Het slimme navigatiesysteem voor motorrijders

Beeline Moto is klein, compact en super overzichtelijk

21 jul 2018, 7:45  •  Nieuws  •  Door Kris Spithout

Navigatiesystemen zijn vaak grote onhandige apparaten, die het uiterlijk van je motor kunnen verstoren. Beeline vond dat het beter kon.

Instant succes

In 2015 lanceerde Beeline hun eerste product op Kickstarter, een uitgekleed navigatiesysteem voor fietsers. Het werd een groot succes. Gelukkig realiseerde ze bij Beeline dat het systeem ideaal is voor motorrijders. Na drie jaar doorontwikkelen en verfijnen van de technologie is er nu de superkleine Beeline Moto.

“Je hoeft maar één richting op te rijden, zo simpel is het”

De wereld in je jaszak

Motorrijden is het ultieme gevoel van vrijheid en avontuur. De wind in je gezicht en de zon op je rug, heerlijk. Maar je weg vinden in drukke steden of tijdens vakantie in gebieden waar je nooit komt, kan lastig zijn. Daarom is er nu de Beeline Moto, hij past in je jaszak en wordt aangestuurd door je smartphone. Handiger kan niet.

Super overzichtelijk

Het werkt echt heel simpel, één grote pijl wijst je in de richting waar je naartoe moet. Geen overdreven gedetailleerde kaarten met instructies. Teruggebracht tot alleen de essentiële informatie die je nodig hebt tijdens het navigeren. Wel zo veilig, want nu kun je je beter blijven concentreren op de weg en het verkeer om je heen.

Beeline Moto app

De Beeline Moto app (voor iOS en Android) maakt van routes plannen een fluitje van een cent. Of je nu snel een locatie zoekt, een favoriete plek wilt vastleggen of pins wilt plaatsen om een perfecte route uit te zetten. Routes bewaren of delen met vrienden? Geen probleem. Én je hebt geen computer nodig, alles gaat via je smartphone.

Beeline Moto app

Routes on demand

Er staan diverse routes klaar van rijders die je voor zijn gegaan. Importeer het GPX-bestand in Beeline en klaar is kees.

Lifetime updates

Updates zijn – zoals het hoort – gratis en zodra je routes geladen zijn heb je geen dataconnectie meer nodig. Handig als je naar het buitenland gaat en je de data-kosten wat wilt beperken.

“Soms hoef je een maand niet op te laden. Hij is altijd klaar om te gaan”

Extra lange batterijduur

Door de lange batterijduur van ongeveer 30 uur hoe je niet bang te zijn dat je snel met een zwart scherm komt te staan. Omdat na het laden van de routes geen data-connectie nodig is gaat de batterij van je smartphone ook langer mee.

Beeline Moto batterijduur

Hufterproof

De Beeline Moto is praktisch hufterproof. De Beeline is volgens de makers bestand tegen de meest zware weersomstandigheden. Zelfs in de volle zon is het scherm(pje) door het ingebouwde backlight goed leesbaar.

Gemak dient de motorrijder

De draaivergrendeling houdt de Beeline Moto stevig op de motor. In een oogwenk draai je hem eraf of er weer op. Er zijn verschillende stang- en tanksteunen zodat de Beeline Moto op vrijwel elke motor past. Door het handige compacte formaat neem je hem zo mee, hij past zelfs in je broekzak.

Prijs en levering

De Beeline Moto kost omgerekend ongeveer 110,- euro. Via Kickstarter kun je een bestelling plaatsen, de levering zal in februari 2019 van start gaan.

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Altijd BOVAG Garantie
  • 10.500 aangesloten BOVAG garages
  • Heldere All-in prijzen