achtergrondafbeelding

Akrapovič ontwikkelt lekkers voor Ducati Multistrada V4

Race-uitlaatunit en typegoedgekeurde geluidsdemper

24 dec 2020, 9:05  •  Nieuws  •  Door Bart Oostvogels

Akrapovič heeft diverse accessoires ontwikkeld voor de nieuwe Ducati Multistrada V4. De goodies tillen de prestaties naar een nog hoger niveau en laten de machine bovendien extra lekker klinken.

Twee co-branded accessoires

Ducati heeft samen met Akrapovič twee co-branded accessoires gecreëerd: een uitlaatunit die is afgeleid van de racerij en een goedgekeurde geluidsdemper. Beide componenten zijn exclusief aan dit model gewijd en hebben een uniek ontwerp dat perfect bij de motorfiets past.

Race-uitlaatunit

De race-uitlaatunit is gemaakt van roestvrijstaal en is uitgerust met een geluidsdemper met een titanium buitenkant en carbon eindkap, voor een combinatie van lichtheid en design die perfect integreert met de lijnen van de nieuwe Multistrada V4. De materialen zijn gecombineerd met de bijgeleverde speciale mapping, die alle elektronische parameters van de motorfiets aanpast aan de nieuwe prestaties. Door de montage van de Akrapovič race-uitlaatunit daalt het gewicht van de Multistrada V4 met 5 kilogram, terwijl het maximale koppel 133 Nm en het vermogen 174 pk bereikt.

Typegoedgekeurde geluidsdemper

De typegoedgekeurde geluidsdemper voor de Ducati Multistrada V4 ontwikkeld door Ducati en Akrapovič geeft de motorfiets een agressiever karakter. De buitenkant van speciaal ontwikkelde hoogwaardige titaniumlegering en carbon kap garanderen lichtheid en weerstand tegen hoge temperaturen en geven, in combinatie met het honingraatgaas in de eindkap, een nog onmiskenbaarder uiterlijk. De typegoedgekeurde geluidsdemper is 0,7 kilogram lichter dan de standaard demper. De Multistrada V4 S Sport is standaard voorzien van dit accessoire.

Waar te koop?

De race-uitlaatunit en de typegoedgekeurde demper zijn verkrijgbaar bij alle Ducati dealers. Op Ducati.com is er ook de sectie gewijd aan de configurator waar klanten de accessoires kunnen bekijken die op de verschillende modellen van de Multistrada V4 zijn gemonteerd.

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Altijd BOVAG Garantie
  • 10.500 aangesloten BOVAG garages
  • Heldere All-in prijzen